Με μουσική χορωδιακή πανδαισία έκλεισαν οι «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με μουσική χορωδιακή πανδαισία έκλεισαν οι «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας» (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 13:29

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πέντε χορωδίες,180 χορωδοί,πέντε μαέστροι πήραν τη σκυτάλη από τους προηγούμενους καλλιτέχνες του νομού και τερμάτισαν μαγικά τους «δρόμους πολιτισμού Αργολίδας» στο Φουγάρο, με μια ανεπανάληπτη μουσική πανδαισία.

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ», η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση, οι Βυζαντινοί και παραδοσιακοί Αντίλαλοι,  ο Πολιτιστικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Φάρος» και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου με μαέστρους τους, Ι. Κόντη ,Γ. Νόνη , Κ. Ρούτουλα, Α. Ρεμούνδο και Γ. Νικολόπουλο παρουσίασαν μια μικρή μουσική παράσταση με το χορωδιακό τους σύνολο και στο τέλος όλοι οι χορωδοί μαζί , μας χάρισαν  μια μοναδική σύμπραξη με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Πάρα πολύς ο κόσμος που απόλαυσε την πανέμορφη μουσική βραδιά των χορωδιών και τις χειροκρότησε θερμά και παρατεταμένα .Ανάμεσα τους ,οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος ,η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης,ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Πουλάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος κλείνοντας  για φέτος, τους «δρόμους πολιτισμού Αργολίδας», φανερά ευχαριστημένος για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το δεκαπενθήμερο Φεστιβάλ με Αργολιδείς δημιουργούς, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν αλλά και τις πάνω από δέκα χιλιάδες κόσμου που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις.(φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο η ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Τάσσου Χειβιδόπουλου https://youtu.be/R6pzPBgJbzc

Βίντεο στιγμιότυπα από την συναυλία https://youtu.be/arK4A8NHBoU

ArgolidaPortal.gr Χορωδιακή Συναυλία «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας» στο Φουγάρο

ArgolidaPortal.gr Χειβιδόπουλος Λήξη φεστιβάλ «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας»-Χορωδιακή συναυλία