Ο Ανδριανός στη γιορτή κρασιού στο Ηλιόκαστρο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ανδριανός στη γιορτή κρασιού στο Ηλιόκαστρο

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 16:29

Ανδριανός στη γιορτή κρασιού στο Ηλιόκαστρο για τη σημασία της αξιοποίησης των ποιοτικών προϊόντων της Αργολίδας. Αναγκαία η κατάργηση του φόρου στο κρασί. Αναφορά από εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης στη συμβολή Ανδριανού στην κατασκευή του Γηπέδου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις της γιορτής κρασιού στο Ηλιόκαστρο. Ο κ Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να συγχαρώ την Τοπική Κοινότητα Ηλιοκάστρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο 'Ειλεοί', την ομάδα του ΟΦΗ, όλες και όλους που εργάστηκαν γι' αυτή τη φετινή γιορτή. Το κρασί, όπως και το λάδι και τα υπόλοιπα ποιοτικά γεωργικά μας προϊόντα είναι για τον τόπο μας σπουδαία συγκριτικά πλεονεκτήματα και προϋποθέσεις προκοπής και ευημερίας. Είναι γι' αυτό πολύ σημαντικό να τα αναδεικνύουμε με τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά και να εργαζόμαστε για την προβολή τους σε νέα κοινά, για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, για τη διασφάλιση όλων των έργων υποδομής που χρειάζονται για την αποτελεσματικότερη αξιοποίησή τους. Όπως επίσης είναι αναγκαία μια ευρύτερη πολιτική για την πρωτογενή παραγωγή που θα ευνοεί και δεν θα υπονομεύει την ανάπτυξη, γιατί μέτρα όπως ο φόρος στο κρασί, που η κυβέρνηση τώρα ανακάλυψε τις σοβαρές αρνητικές του συνέπειες, λειτουργούν ως εμπόδια και πλήττουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας.

Είναι στο χέρι μας λοιπόν να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη και την ευημερία, ώστε οι νέοι άνθρωποι που το επιθυμούν να έχουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να μείνουν και να προκόψουν στον τόπο μας. Μ' αυτό τον στόχο κατά νου, κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προώθησα τα έργα πολιτισμού και αθλητισμού όπως εδώ το γήπεδο του Ηλιοκάστρου, στο οποίο αναφέρθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπαλαμπάνης.

Σ' αυτή την προσπάθεια λοιπόν για την ολόπλευρη ανάπτυξη του τόπου πρέπει να επιμείνουμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας. Και μ' αυτές τις σκέψεις, εύχομαι ολόψυχα καλό τρύγο και καλή συνέχεια σ' αυτό τον ωραίο θεσμό για την προβολή των προϊόντων του τόπου μας”.