Τάσος Τόκας:Σε άθλια κατάσταση το γραφείο εξυπηρέτησης φορολογουμένων στο Κρανίδι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Τόκας:Σε άθλια κατάσταση το γραφείο εξυπηρέτησης φορολογουμένων στο Κρανίδι

Σεπτέμβριος 13, 2017 - 14:34

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας Τάσος Τόκας,
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ, για την ανεπίτρεπτη κατάσταση στο Γ.Ε.Φ. Κρανιδίου:

ΠΡΟΣ κ. Σφυρή Δημήτρη

Δήμαρχο Ερμιονίδας

Κύριε Δήμαρχε,
Επισκεπτόμενος το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) στο Κρανίδι, για προσωπική υπόθεση, διαπίστωσα την κακή κατάσταση του εσωτερικού χώρου των γραφείων που  εργάζονται οι  διοικητικοί υπάλληλοι οι οποίοι διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις των φορολογουμένων της ευρύτερης περιοχής.
 Υγρασία και μούχλα στους τοίχους, σκουριασμένα παράθυρα, ραγισμένα τζάμια  και ενοχλητική μυρωδιά είναι τα πρώτα στοιχεία που συνθέτουν την σημερινή πραγματικότητα στο Γ.Ε.Φ.
Η άθλια όμως εικόνα του χώρου της τουαλέτας εγκυμονεί και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των εργαζομένων.
Ως γνωστό μετά το κλείσιμο της ΔΟΥ Κρανιδίου  το 2012,  το Γ.Ε.Φ. στεγάζεται σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Ερμιονίδας από το 2013, ενώ παρέχει ταυτόχρονα  την απαραίτητη βοήθεια,  ώστε να μην προκύπτουν λειτουργικές δαπάνες στο υπουργείο Οικονομικών.
Μετά τα ανωτέρω και με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας, παρακαλώ όπως κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει άμεση παρέμβαση για συντήρηση και επισκευή του χώρου του Γ.Ε.Φ. Κρανιδίου.
Επίσης, σας υπενθυμίζω, ότι στις 27 Ιανουαρίου 2016 σας είχα αποστείλει  επιστολή με θέμα «Ελλείψεις στο Γ.Ε.Φ. Κρανιδίου» όπου σας ζητούσα να παρέμβετε για την παροχή 2 σύγχρονων υπολογιστών στο γραφείο, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχετε δώσει καμία απάντηση.
Τάσος Τόκας
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ