Πελοπόννησος Οικολογική:Να σταματήσουν οι διώξεις των 19 κατοίκων της Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πελοπόννησος Οικολογική:Να σταματήσουν οι διώξεις των 19 κατοίκων της Αργολίδας

Σεπτέμβριος 24, 2017 - 12:27

Με αφορμή τις συλλήψεις 19 αγωνιστών με την κατηγορία της παρακώλυσης συναγωνισμού στο Άργος, εκφράζουμε την αντίθεση µας σε οποιαδήποτε απόπειρα ποινικοποίησης και ελέγχου της συμμέτοχης σε πολιτικές διαδηλώσεις στην Ελλάδα και μάλιστα όταν αυτές πραγματοποιούνται με απόλυτα ειρηνικό τρόπο.
Είμαστε  σίγουροι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα δείξει την μέγιστη προσοχή, υπευθυνότητα και ευαισθησία. Θα κρίνει και θα αποφασίσει επί τη βάση των γεγονότων και των στοιχείων, ανεπηρέαστα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, όπως επιτάσσουν τόσο η έννοια του ενιαίου χώρου ελευθερίας, ασφάλειας και δικαιοσύνης, όσο όμως και κυρίως, η περιφρούρηση των ατομικών δικαιωμάτων, εγγυήσεων και ελευθεριών ως διαχρονικών και υπέρτατων δικαιωματικών και ανθρώπινων εννοιών και κατακτήσεων.
Με βάση τα παραπάνω ας σταματήσουν οι διώξεις των 19 κατοίκων της Αργολίδας και με  την ευκαιρία αυτή  δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στους αγώνες των συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα των μνημονειακών πολιτικών των κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας και κινδυνεύουν να χάσουν τις κατοικίες τους.

23/9/2017
Για την «Πελοπόννησο Οικολογική»
Η επικεφαλής
ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ