Το «6ο περπάτημα για τη ζωή» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το «6ο περπάτημα για τη ζωή» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 09, 2017 - 22:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

  Περπάτησαν κατά του καρκίνου του μαστού

O Οκτώβριος είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού. Στα πλαίσια των δράσεών του για το μήνα Οκτώβριο, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών φίλων Αργολίδας ΄΄Αλληλεγγύη'' -ΣΥΚΑΦΙΑΡ-  διοργάνωσε σε συνεργασία με το Ν.Π. «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός» του Δήμου Άργους-Μυκηνών, το «6ο Περπάτημα για τη ζωή»,  την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας,Δήμητρα Στεφανοπούλου, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας N. Αργολίδος, Παντελής Kοκκινόπουλος,ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος  του Ν.Π. «Κοινωνική μέριμνα και αθλητισμός»,  Βαγγέλης Τζαβέλλας, ο πρόεδρος της «ΑΡΓΩ», Νίκος Δελής, ο πρόεδρος σχολικής επιτροπής Β'/θμιας Εκπ/σης και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ,Παναγιώτης Σκούφης, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ, Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,Νικητόπουλος Δημήτρης, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου,τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου, σύλλογοι, σχολεία, φορείς, φίλες και φίλοι του συλλόγου.
Μια μεγάλη παρέα από μέλη και φίλους του συλλόγου  ξεκίνησαν  από τα γραφεία του συλλόγου στη Γούναρη , περπάτησαν τη διαδρομή Γούναρη, Θεάτρου, Δαναού, Καποδιστρίου, Σιμιτζοπούλου, Ναυπλίου, Βασ. Σοφίας και τερμάτισαν στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο το «6ο Περπάτημα για τη ζωή» https://youtu.be/Dpm6ZXJh8DE

Βίντεο ομιλία του Β.Τζαβέλλα  https://youtu.be/REPCSHno8Hs

Βίντεο ομιλία της Μ. Γέμελα https://youtu.be/0PtBDB4nJVQ

ArgolidaPortal.gr 'Αργος- Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ:6ο Περπάτημα για τη ζωή

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-Β. Τζαβέλλας ΣΥΚΑΦΙΑΡ:6ο Περπάτημα για τη ζωή Β. ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

ArgolidaPortal.gr 'Αργος- Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ:6ο Περπάτημα για τη ζωή-ΓΕΜΕΛΑ