Συνάντηση διευθυντών ΙΕΚ Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης με την υπουργό Τουρισμού ΄Ελενα Κουντουρά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση διευθυντών ΙΕΚ Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης με την υπουργό Τουρισμού ΄Ελενα Κουντουρά

Οκτώβριος 11, 2017 - 10:50

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνάντηση  στο  Υπουργείο  Τουρισμού με θέμα  την  περαιτέρω αναβάθμιση και προοπτική  της Τουριστικής εκπαίδευσης είχαν την  Πέμπτη 5/10/2017 οι Δ/ντές των ΙΕΚ της Τουριστικής  Σχολής με την υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά Ελενα.
Παρόντες επίσης στην συνάντηση ήταν και η Γενική γραμματέας του Υπουργείου κ.Κουρνέτα Ευριδίκη και Διευθυντικά στελέχη  του Υπουργείου.
Στην συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημαντική αποδοχή των απόφοιτων των σχολών του Υπουργείου  από την  Ξενοδοχειακή  και Τουριστική  αγορά και  κατατέθηκαν οι προτάσεις και το πλαίσιο που θα δομηθεί η περαιτέρω αναβάθμιση των τουριστικών προγραμμάτων των σχολών ΙΕΚ.
Η ενίσχυση της προβολής των σχολών καθώς και η συνταύτιση των προγραμμάτων σπουδών   με   τις   ανάγκες   της   τουριστικής   αγοράς   που   συνεχώς   εξελίσσεται   και διαφοροποιείται είναι μερικά από τα σημεία που αναλύθηκαν ιδιαίτερα.
Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελ/ου Κων/νος Καχριμάνης γνωστοποίησε το μεγάλο ενδιαφέρον από την τοπική αγορά για κατάρτιση στις ειδικότητες Μαγειρικής και Ξενοδοχειακής Τέχνης,   προσκάλεσε  δε  την   Υπουργό  στις   εγκαταστάσεις   της   σχολής   στο   Αργος προκειμένου   να   διαπιστώσει  το  εκπαιδευτικό  έργο  που   παράγεται  στις   πλέον κατάλληλες δομές που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αργους Μυκηνών.
ΑΡΓΟΣ  10/10/2017
Ο Διευθυντής
ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης