«Σφαγή» στο Περιστέρι… Ατρόμητος-Αστέρας 1-0 (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Σφαγή» στο Περιστέρι… Ατρόμητος-Αστέρας 1-0 (φωτογραφίες)

Οκτώβριος 15, 2017 - 08:39

φωτογραφία eurokinissi

Από arcadiaportal.gr

Με αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον διαιτητή Στυλιαρά  που μετέτρεψε το παιχνίδι με τις αποφάσεις του σε κωμωδία  ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι με 1-0 από τον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρκαδική ομάδα τελείωσε την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν άδικα οι Καλτσάς στο 38’ σε φάουλ που έκανε ο Γιαννούλης στον Κιβρακίδη ο ρέφερι του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας έδειξε λανθασμλενα την δεύτερη κίτρινη αποβάλωνταςι τον Καλτσά και ο Ιγκλέσιας στο 63’ με τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα στην φάση της αποβολής του Νίκου Καλτσά οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης από τον πάγκο διαμαρτυρήθηκαν έντονα με τον Στυλιαρά να αποβάλει και τον πρόεδρο τςη ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο σε ένα ανεπανάληπτο κρεσέντο αποβολών.

Οι κιτρινομπλέ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το άπιαστο σουτ του Μάντσον στο 27’ ωστόσο άντεξαν και μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Κυριακόπουλο σε εκτέλεση φάουλ και έδειξαν με την εμφάνιση τους ότι συνεχίζουν να βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Κορυφαίος για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη ο Γιώργος Αθανασιάδης που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν και μόχθησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας και για τους συμπαίχτες τους που είδαν τον δρόμο για τα αποδυτήρια πρόωρα.

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Γκολ: 28' Μάντσον

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (54' λ. τρ. Μπουσουλάτζιτς), Ουμπίδες, Βασιλακάκης (67' Ντάουντα), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος (94' Βασιλείου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο (55' Μαντίντα), Ισνάλδο (55' Μανιάς), Δουβίκας (65' Κυριακόπουλος).(φωτογραφίες eurokinissi)

Παντελίδης: Δείξαμε νευρικότητα

Ο Σάββας Παντελίδης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο μιλώντας στην συνέντευξη τύπου τόνισε πως η ομάδα του έδειξε στοιχεία νευρικότητας επηρεασμένη και από τις αποβολές αναφέροντας πως δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια που έγινε και πως ο Αστέρας συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης:

«Είναι ένα παιχνίδι που μετά το πρώτο μισάωρο είχε σταματήσει να υπάρχει ενδιαφέρον στο τακτικό κομμάτι και την προσέγγιση που κάνουμε εμείς οι προπονητές.

Ο Ατρόμητος ήταν σε καλή κατάσταση. Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και μας δημιούργησε προβλήματα από τα πλάγια αλλά σίγουρα δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία σε αντίθεση με εμάς που είχαμε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ.

Δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και μετά την αποβολή.  Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο και να βρούμε μια-δυο ευκαιρίες για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε με 9 παίκτες το έργο μας έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Σε κάποιες φάσεις σταθήκαμε και τυχεροί αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Δεν έχω κάποιο παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών αλλά μπορώ να έχω παράπονο από την νευρικότητα που δείξαμε σε κάποιες φάσεις. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι και την συνέχεια».

Ο Στυλιαράς απέβαλε τον Μποροβήλο

Σε κωμωδία μετέτρεψε την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης ο διαιτητής του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Στυλιαράς με την αρκαδική ομάδα να αγωνίζεται με 9 ποδοσφαιριστές.

Αρχικά στο 38ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε ο Νίκος Καλτσάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια φάση όπου γίνεται φάουλ από τον Γιαννούλη στον Κιβρακίδη με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποβάλει άδικα τον μεσοεπιθετικό των κιτρινομπλέ που δεν συμμετείχε στην φάση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας να σηκωθούν από τον πάγκο και να  διαμαρτυρηθούν έντονα στον Δημήτρη Στυλιαρά  ο οποίος απέβαλε από τον κιτρινομπλέ πάγκο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργο Μποροβήλο.

Το έργο του Δημήτρη Στυλιαρά συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την άδικη και πάλι και παράλληλα τραβηγμένη αποβολή του Ματίας Ιγκλέσιας στο 63’ ολοκληρώνοντας έτσι το «έγκλημα» του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης υπήρξε στο παρελθόν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές σφυρίζοντας και Ευρωπαικούς αγώνες και είναι η πρώτη φορά που αποβάλλεται από παιχνίδι από την στιγμή έχει αναλάβει χρέη παράγοντα στην αρκαδική ομάδα.