Εκδήλωση CHS στο Χάρβαρντ-Παγκόσμια Εβδομάδα 2017

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκδήλωση CHS στο Χάρβαρντ-Παγκόσμια Εβδομάδα 2017

Οκτώβριος 21, 2017 - 16:09

Χάρβαρντ Παγκόσμια Εβδομάδα 2017 Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ 24 Οκτώβρη 2017, 16:00-17:45

William James Hall αμφιθέατρο Β1, 33 Kirkland St, Cambridge, MA 02138
Ανοίξτε: Πανεπιστημιακή Κοινότητα
Απαιτείται Free / Προ-εγγραφή (έξω από την αίθουσα του William James Hall)

Ο ρόλος ενός διεθνούς κέντρου για την υποστήριξη της παγκόσμιας παρουσίας του Πανεπιστημίου.
Προγράμματα και συνεργασίες στην Ελλάδα.

Περιγραφή Προγράμματος:
Σχολή, φοιτητές και άλλους συναδέλφους από την κοινότητα του Χάρβαρντ καλούνται να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις προοπτικές τους στην εργασία σε διαφορετικές πτυχές της διεθνούς παρουσίας του Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Κέντρο Χάρβαρντ Ελληνικών Σπουδών (CHS). Πώς μπορεί ένα διεθνές κέντρο στηρίξει την παγκόσμια παρουσία του Πανεπιστημίου, μέσω της ανάπτυξης νέων εκπαιδευτικών και των συνεργατικών τα πρότυπα ή / και την επέκταση των υφιστάμενων;

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

Συντονιστής: Νικόλας Πρεβελάκης, Καθηγητής Κοινωνικών Σπουδών, Επιτροπή Πτυχία σε Κοινωνικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και Αναπληρωτής Διευθυντής των προγραμμάτων σπουδών Ανάπτυξης, Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard

4.00-4.10pm - Εισαγωγικές παρατηρήσεις:
Gregory Nagy, Francis Jones Καθηγητής Κλασικής Ελληνικής Λογοτεχνίας και Συγκριτικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Harvard και Διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών.

4.10-4.50pm - Πρώτη πίνακα:
- Διδασκαλία Πρακτική Πρόγραμμα. Προοπτικές Σχολή: Kevin Caffrey, Λέκτορας Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard. Προοπτικές Φοιτητής: Τόμας Έλιοτ, Allison Τολέδο, Κέιτ Yoon, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
- Πολιτιστική Πρακτική Πρόγραμμα. Προοπτικές Σχολή: Nicole Newendorp, Βοηθός Διευθυντής Σπουδών για Juniors και Seniors & Λέκτορας Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard. Προοπτικές Φοιτητής: Layla Siddig.
- Θερινό Πρόγραμμα του Harvard στην Ελλάδα. Προοπτικές Σχολή: Δήμητρα Angelov, Dumbarton Oaks Καθηγήτρια Βυζαντινής Ιστορίας. Προοπτικές Φοιτητής: Andy Secondine, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

* Καθηγητές και φοιτητές του Χάρβαρντ καλούνται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μετά τη συμμετοχή τους σε διαφορετικά πρότυπα των προγραμμάτων σπουδών στο εξωτερικό, που αναπτύχθηκε από ή σε συνεργασία με CHS στην Ελλάδα.

4.50-5.20pm - Δεύτερο πάνελ:
- διοργάνωση διεθνών συνεδρίων στο εξωτερικό, Τμήμα των Κλασικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ: David Elmer, Καθηγητής των Κλασικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
- Ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών, Harvard Library: Ρέα Lesage, Βιβλιοθηκονόμος Ελληνικών Σπουδών και Συντονιστής για την Classics & Συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.
- Ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ κλάδων, Επιτροπή Πτυχία σε Κοινωνικών Σπουδών: Kate anable, Τμήμα διοικήσεως, Προπτυχιακό Πρόγραμμα διαχειριστή.
Καθηγητές και το προσωπικό του Χάρβαρντ, οι οποίοι έχουν εργαστεί σε διάφορα διεθνή προγράμματα και συνεργασίες με το CHS, μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες για αυτή τη συνεργασία.

5.20-5.45pm - Κοινωνική εκδήλωση / δεξίωση.
Παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν τα προγράμματα, συνεργασίες και ευκαιρίες με την ομάδα CHS DC και CHS GR.