Με επιτυχία ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με επιτυχία ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 22, 2017 - 00:14

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. παραγματοποιήθηκε στο Άργος το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Ο«Argos White Night Run» είχε στόχο να γεμίσει με ενέργεια τη νύχτα στο Δήμο Άργους Μυκηνών και τα κατάφερε.
Περίπου 800 αθλητές έτρεξαν σε μια πόλη φωτισμένη ,με  ανοιχτά μαγαζιά  και διασκορπισμένους dj’s όπου έδιναν  το ρυθμό και δημιουργούσαν ατμόσφαιρα γιορτής.
Την εκκίνηση του αγώνα που παρακολούθησαν οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πάρα πολύς κόσμος, έδωσε ο δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος .
H εκκίνηση έγινε από τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και ο τερματισμός στη  Δαναού. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν: Βασιλέως Κωνσταντίνου (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο) , Κορίνθου ,Ηρακλέους ,Περούκα ,Γενναίου Κολοκοτρώνη , Φείδωνος , Θεάτρου , Τριπόλεως , Μεσσηνίας & Αρκαδίας ,Αρχαίας Βουλής,Θεάτρου , Δαναού  Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε μουσική συναυλία όπου υπήρχε ο Κουμπαράς Αγάπης της ΚΕΔΑΜ για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο.
Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Άργους Μυκηνών, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.Μ) , το Ν.Π.Δ.Δ.  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «Argos Track and Field».(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/164VaC9aXeA

 

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ- 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου «Argos White Night Run»