Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό και βράβευση των μαθητών νικητών του Μαραθωνίου στο Ναύπλιο (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό και βράβευση των μαθητών νικητών του Μαραθωνίου στο Ναύπλιο (φωτογραφίες)

Οκτώβριος 22, 2017 - 12:59

φωτογραφία eurokinissi

Ημερίδα Αθλητικού Τουρισμού ,βραβεύσεις των συντελεστών του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017 και βραβεύσεις των νικητών των Σχολικών Μονάδων Αργολίδας στα 5 χλμ. του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Φουγάρο.

Στην Hμερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό με τίτλο «Η Συμβολή του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Τουριστική Ανάπτυξη της Αργολίδας και της Πελοποννήσου» Ομιλητές ήταν οι:

Κωστούρος Δημήτρης, Δήμαρχος Ναυπλιέων

Χειβιδόπουλος Τάσος , Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Ιωάννης Πετρόπουλος , Δ/ντης Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Harvard

Βρόντου Ουρανία, Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Παπαποστόλου Ευάγγελος, Γενικός Δ/ντης Μαραθωνίου

οι οποίοι ανέπτυξαν τη συμβολή του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην ανάπτυξη της περιοχής ενώ παρουσίασαν  και δράσεις που μπορούν να γίνουν για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Αργολίδας, μέσω από διοργανώσεις που σχετίζονται με τον αθλητικό τουρισμό.

Παράλληλα με την Ημερίδα έγιναν η απονομή τιμητικών διακρίσεων για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2017, στα πρόσωπα, τους φορείς και τους συλλόγους που έχουν σημαντική συμβολή στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης και ακολούθησαν οι Βραβεύσεις των Νικητών των Σχολικών Μονάδων Αργολίδας στα 5 χλμ. του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017.Επίσης βραβεύτηκε το 4ο Δημοτικό Ναυπλίου για την πολυπληθέστερη συμμετοχή του αλλά και οι Δ/ντες της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας Γαληνός Ιωάννης και Σίδερης Δημήτρης  για το σημαντικό παιδαγωγικό τους έργο.

Ειδική βράβευση έγινε στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» για το εξαιρετικό κοινωνικό έργο που έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική κοινωνία.

Την ημερίδα και τις βραβεύσεις παρακολούθησαν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, φορείς που σχετίζονται με τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, εκπρόσωποι του Τύπου από την Αργολίδα και την Αθήνα.(φωτογραφίες eurokinissi)