Σκουπίδια και σανό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σκουπίδια και σανό

Οκτώβριος 24, 2017 - 08:33

Η ζωή κατά το πρώην μοντέλο και νυν υπουργό Έλενα Κουντουρά είναι απλή: Πριν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κόσμος έτρωγε από τα σκουπίδια και πήδαγε από μπαλκόνια. Τα παιδάκια λιοθυμούσαν από την πείνα στα σχολεία και οι μετανάστες δεν ξεμυτούσαν να τους δει ο ήλιος. Τώρα, με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, τα παιδάκια λιποθυμούν επειδή σκάνε από το πολύ φαγητό και οι μετανάστες λιάζονται ελεύθεροι κι ωραίοι.

Σε ερώτημα του Γιώργου Αυτιά αν είναι επιτυχία της κυβέρνησης το ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, η συνεντευξιαζόμενη το Σάββατο το πρωί κυρία Κουντουρά απάντησε ότι «υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια». Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν είναι επιτυχία που δεν γίνεται αυτό πλέον, η υπουργός απάντησε: «Ναι, είναι επιτυχία».

«Οι άνθρωποι σήμερα έχουν τουλάχιστον ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ», επισήμανε η υπουργός, η οποία, προφανώς, έχει μετρήσει όλα τα πιάτα της Επικράτειας και τα έχει βρει γεμάτα.

Γαμάτα!

Κι άλλες δηλώσεις της Έλενας:

«Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, δεν βάζει φόρους».

«Πάμε πολύ καλά, πάμε πάρα πολύ καλά! Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση!»

«Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.»

Φήμες λένε ότι προωθείται η υποχρεωτική νόμιμη καλλιέργεια κάνναβης στο μπαλκόνι για να μπορούμε όλοι να τρώμε το σανό των υπουργών τούτης της κυβέρνησης διότι το μενού δεν πρόκειται να αλλάξει!