Δήμος Άργους Μυκηνών : τραγελαφική "σύσκεψη" για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμος Άργους Μυκηνών : τραγελαφική "σύσκεψη" για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Νοέμβριος 04, 2017 - 11:54

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Μια ανώφελη συνάντηση και μια ακόμα πιο ανούσια συνέντευξη τύπου για λόγους εντυπωσιασμού»

Σε απάντηση της χθεσινής, επιεικώς χαρακτηριζομένης , τραγελαφικής "σύσκεψης" για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδος σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Ο δήμος Άργους Μυκηνών μετά από μακρόχρονη προετοιμασία έχει έτοιμες πλήρεις μελέτες και τεύχη δημοπράτησης αξίας δεκάδων χιλιάδων Ευρώ για την ανέγερση του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος στην Προσύμνη.

2. Ο δήμος Άργους Μυκηνών έχει λάβει τις σχετικές άδειες και από το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να είναι έτοιμο το έργο προς ένταξη.

3. Σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη αναμένουμε την έναρξη σχετικού προγράμματος από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου το έργο να ενταχθεί και να ξεκινήσει γρήγορα.

4. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών όλα αυτά τα χρόνια επιμελείται την ομαλή λειτουργία του σχολείου και συντηρεί ιδίοις εξόδοις την λειτουργία του.

5. Αποτελεί άκρως επιτυχημένο σχολείο και η θέση του συμβάλει σε αυτό. Τα 220 παιδιά που φοιτούν σε αυτό, με συνεχώς αυξητικές τάσεις, το επιβεβαιώνουν.

Ρωτάμε: Δεν ήξερε ο κ. Χειβιδόπουλος για τη συγκεκριμένη πορεία του θέματος του Μουσικού Σχολείου; Δεν έχει πάρει μυρωδιά από τι συμβαίνει στο νομό; Ασφαλώς και γνώριζε. Ας μας απαντήσει λοιπόν για τη σκοπιμότητα της παρουσίας του σε μια , επίσης επιεικώς χαρακτηριζόμενη , ανώφελη συνάντηση. Επίσης ας μας απαντήσει γιατί δεν ζήτησε να ενημερωθεί , προ της συνάντησης έστω , για το ποια είναι η επίσημη θέση της Περιφέρειας και του κ. Περιφερειάρχη για το θέμα. Τον αγνοεί; πως μετέχει σε μια συνάντηση χωρίς καμία προετοιμασία και συνεννόηση με τον κ. Περιφερειάρχη; Μήπως έχει αποσχιστεί διοικητικά η Αργολίδα από την υπόλοιπη Περιφέρεια και δεν το γνωρίζουμε ή μήπως αδιαφορεί επιδεικτικά και εφαρμόζει την δική του πολιτική , επιδιώκοντας να αποκομίσει προσωπικά πολιτικά οφέλη ;

με τον κ. Κωστούρο , τον οποίο συνόδευε ο " βραβευθείς" από τον ίδιο κ. Γαληνός, (αλήθεια τι δουλειά έχει με το κτηριακό;) ο οποίος κ. Κωστούρος μιλάει για συνεργασίες ενώ είναι νωποί στην μνήμη όλων μας οι χειρισμοί του στο θέμα των σκουπιδιών και η με αποκλειστική του ευθύνη κατάληξη της υπόθεσης για το Δήμο Ναυπλιέων, προς το παρόν θα θέλατε να του "υπενθυμίσουμε" ότι όταν επιθυμείς να συνεργαστείς με κάποιον τουλάχιστον φροντίζεις να τον καλείς στην συνάντηση . Μέχρι τούτη την ώρα πρόσκληση δεν έχει φθάσει στα χέρια μας και μάλιστα ο κ. αντιδήμαρχος βρέθηκε εκεί κατόπιν προσωπικής ενημέρωσης που είχε από το σχολείο και μάλιστα χωρίς καν να ξέρει το θέμα της συνάντησης καθόσον αυτό που και σε εκείνους είχε γνωστοποιηθεί είναι ότι θα συζητούνταν γενικά τα "προβλήματα του σχολείου."

Ο αγαπητός Δήμαρχος κ. Κωστούρος, ας ασχοληθεί λοιπόν με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος του και όχι με προβλήματα που ήδη έχουν επιλύσει προ πολλού άλλοι.