Διεξαγωγή σεμιναρίων στο ΕΠΑΛ Κρανιδίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διεξαγωγή σεμιναρίων στο ΕΠΑΛ Κρανιδίου

Νοέμβριος 07, 2017 - 12:15

Το Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου θα διοργανώσει δύο σεμινάρια διάρκειας 30 ωρών το καθένα με αντικείμενα τη λειτουργία υποδοχής ξενοδοχείου (Reception) και τη λειτουργία εστιατορίου.

Την ευθύνη διοργάνωσης των σεμιναρίων έχουν ο κύριος Κωτσάκης Σταύρος, Σχολικός Σύμβουλος καθηγητών Πληροφορικής και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κος Ανάργυρος Καραγιάννης.

Απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες καθώς και σε απόφοιτους των σχολείων της Ερμιονίδας.
Εργαζόμενοι στον τουρισμό εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτοι από τη στιγμή που η Ερμιονίδα στηρίζει την οικονομία της και στον τουρισμό.
Η πρώτη θεματική ενότητα αφορά τη λειτουργία Υποδοχής ξενοδοχειακής μονάδας (κρατήσεις, αφιξοαναχωρήσεις, main courante – χρεωπιστώσεις, εισπράξεις λογαριασμών κλπ- παρακολούθηση της υποδοχής του ξενοδοχείου χειρόγραφα και με ηλεκτρονικά μέσα). Η διάρκειά της είναι 30 ώρες, ένα τρίωρο μάθημα κάθε εβδομάδα. Τα μαθήματα της υποδοχής ξενοδοχείου ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Λήγουν στις 15 Ιανουαρίου 2018 και είναι δωρεάν ενώ όσοι παρακολουθήσουν λαμβάνουν βεβαίωση.
Η δεύτερη θεματική διαπραγματεύεται τη λειτουργία εστιατορίου (οργάνωση, εξοπλισμός, τρόποι σερβιρίσματος, κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε χώρους εστίασης). Είναι και αυτό διάρκειας 30 ωρών και ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, μία φορά την εβδομάδα για τρεις ώρες όπως και εκείνο της υποδοχής ξενοδοχείου. Επίσης δωρεάν, οδηγεί σε βεβαίωση παρακολούθησης ενώ τελειώνουν τα μαθήματα στις 10 Ιανουαρίου 2018.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και των δύο ενοτήτων προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν εκείνο της αρεσκείας τους ή και τα δύο μαζί. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του σχολείου μας 27540 21286 ή στο δικό μου τηλέφωνο 6973 58 28 41. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και καλό μήνα να έχετε.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κρανιδίου
Ανάργυρος Καραγιάννης