Πού θα ψηφίσετε για την Κεντροαριστερά στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πού θα ψηφίσετε για την Κεντροαριστερά στην Αργολίδα

Νοέμβριος 07, 2017 - 20:40

Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, 928 κάλπες θα στηθούν σε όλη τη χώρα για την εκλογή αρχηγού του νέου κόμματος της Κεντροαριστεράς.
Η εκλογή θα διεξαχθεί με πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα σε δύο γύρους. Για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, ο νικητής θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50%+1 των έγκυρων ψήφων. Αν κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει το ποσοστό αυτό, η εκλογή θα επαναληφθεί μεταξύ των δυο πρώτων υποψηφίων και νικητής θα ανακηρυχθεί αυτός που θα πλειοψηφήσει, όσες ψήφους και αν συγκεντρώσει. Στον δεύτερο γύρο ψηφίζουν μόνον όσοι που ψήφισαν στον πρώτο γύρο.
Η Επιτροπή αποφάσισε ο πρώτος γύρος της ψηφοφορίας να διεξαχθεί την Κυριακή  12 Νοεμβρίου 2017 και ο δεύτερος (αν χρειασθεί) την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Διεξαγωγή της ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο  και  σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη).

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων.  Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας έναν σταυρό προτίμησης το πολύ.  Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί  για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

 ΔΗΜΟΣ AΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ AΡΓΟΥΣ

Εργατικό Κέντρο Άργους

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου

 

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΔΕΑΣ

Δημοτικό Κατάστημα Αγίας Τριάδας

 

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΚΕΠ Ναυπλίου, απέναντι από την ΔΕΗ

 

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού

 

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Γυμνάσιο Κρανιδίου