Ο Γιάννης Ραγκούσης στο Άργος λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Κεντροαριστεράς (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γιάννης Ραγκούσης στο Άργος λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Κεντροαριστεράς (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 11, 2017 - 21:55

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε: μεγάλη και ενιαία προοδευτική παράταξη ή κυβερνητικό συμπλήρωμα;

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νέου προέδρου της Κεντροαριστεράς και ο υποψήφιος Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε τους φίλους του στο ΄Αργος για να περάσει μαζί τους το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και να συζητήσουν  πολιτικά και ''εκλογικά''.
Ο υποψήφιος πρόεδρος μας είπε:
" Αύριο Κυριακή πραγματοποιούνται οι εκλογές για τον επικεφαλής της προοδευτικής παράταξης.
Πρόκειται, κατά τη γνώμη μου, για το σημαντικότερο γεγονός που έχει συμβεί στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια.
Δύο είναι τα μεγάλα στοιχήματα αυτής της διαδικασίας.
 Το πρώτο αφορά στη συμμετοχή των πολιτών στην ψηφοφορία. Μια μαζική προσέλευση στις κάλπες θα νοηματοδοτήσει με τον πιο καθοριστικό τρόπο το νέο που οφείλει να γεννηθεί. Μια μαζική συμμετοχή θα δώσει στον επικεφαλής, αλλά και σε όλους όσους συμμετέχουν με την ψυχή τους σε αυτήν την προσπάθεια, τη δυναμική, που είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη, για την αλλαγή του παρόντος οπισθοδρομικού πολιτικού δίπολου.
 Το δεύτερο στοίχημα έχει να κάνει με το μέλλον της νέας προοδευτικής παράταξης. Με τη θέση της στην πολιτική πραγματικότητα, με τον αυτοπροσδιορισμό της, με την προοπτική της να γίνει μεγάλη και ενιαία.
Η αγωνία για τη γέννηση της νέας προοδευτικής παράταξης, η επιθυμία για τη συμμετοχή των πολιτών, η ανάγκη αυτή να καταστεί μεγάλη και ενιαία δεν είναι αντιδεξιά ρητορική. Είναι σεβασμός στον προοδευτικό πολίτη, είναι σεβασμός στην ιστορία του χώρου. Την  Κυριακή καλούμαστε να επιλέξουμε: μεγάλη και ενιαία προοδευτική παράταξη ή κυβερνητικό συμπλήρωμα; Επόμενη Ελλάδα ή Ελλάδα του χθες;" (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/ddGp59VkGiw

ArgolidaPortal.gr Ο Γιάννης Ραγκούσης στο Άργος λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Κεντροαριστεράς