Άργος: Δεύτερος γύρος εκλογών για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Δεύτερος γύρος εκλογών για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 19, 2017 - 13:54

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Άνοιξαν από το πρωί οι κάλπες για το δεύτερο γύρο των εκλογών του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, με υποψηφίους τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.Η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά σε 982 εκλογικά τμήματα σε όλη την Επικράτεια , σε 22 στο εξωτερικό και θα διαρκέσει μέχρι τις 08:00μμ. Τα αποτελέσματα αναμένονται στις 9:00 με 10:00 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή. Οι εκλογείς μπορούν να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα εκλογικά τμήματα.
Στο εκλογικό κέντρο του Άργους ψήφισαν το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Μανιάτης ,ο Τάσσος Χειβιδόπουλος,ο Ανδρέας Πουλάς και η Ματίνα Τάσαινα  οι οποίοι μετά μας έκαναν δηλώσεις.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Δήλωση Γιάννη Μανιάτη:Σήμερα ολοκληρώνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για την ενωμένη και ανανεωμένη Προοδευτική Παράταξη. Με τη Νέα Γενιά σε ρόλο Πρωταγωνιστή  θα ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό της χώρας και θα καθορίσουμε πρωταγωνιστικά τις πολιτικές εξελίξεις. Την Δευτέρα όλοι μαζί παρόντες , ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε τον Λαϊκισμό και την Συντήρηση στις επόμενες εκλογές. Βίντεο Γιάννης Μανιάτης https://youtu.be/FmvnOCA9W20

Βίντεο Τάσσος Χειβιδόπουλος https://youtu.be/0ZUdtzR1GOc

Βίντεο Ανδρέας Πουλάς https://youtu.be/iUf0A2jjv4g

Βίντεο Ματίνα Τάσαινα https://youtu.be/5BBNLY2pGJo

ArgolidaPortal.gr Άργος-Γ. Μανιάτης εκλογές Κεντροαριστερά-β΄γύρος

ArgolidaPortal.gr Άργος-Τάσσος Χειβιδόπουλος εκλογές Κεντροαριστερά-β γύρος

ArgolidaPortal.gr Άργος-Ανδρέας Πουλάς εκλογές Κεντροαριστερά-β γύρος

ArgolidaPortal.gr Άργος-Ματίνα Τάσαινα εκλογές Κεντροαριστεράς-β γύρος