Παναγιώτης Κελεσίδης: «Το λιοντάρι του Θρύλου» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναγιώτης Κελεσίδης: «Το λιοντάρι του Θρύλου» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 04, 2017 - 22:04

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών φιλοξένησε  τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017,στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος τον Βετεράνο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, Παναγιώτη Κελεσίδη, για την παρουσίαση του βιβλίου του «ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ».
Η βραδιά ξεκίνησε με τη  βράβευση του κ. Κελεσίδη από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και συνέχισε με την παρουσίαση της  αυτοβιογραφίας του Παναγιώτη Κελεσίδη.  
Στο πάνελ  μαζί με τον Παναγιώτη Κελεσίδη,ήταν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ.Ανδρέας Μπονόβας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ κ. Γιώργος Χαλάς και ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής κ.Γιώργος Παναούσης.
Μέσα απο τις σελίδες και τις φωτογραφίες του βιβλίου οι παλαιότεροι  έχουν την ευκαιρία να «φρεσκάρουν» στο μυαλό τους κάποιες παλιές αξέχαστες ιστορίες,ενώ η καινούρια γενιά, θα πάρει χρήσιμα μηνύματα και θα εξακολουθεί να αντιλαμβάνεται το μεγάλο ποδοσφαιρικό παρελθόν.
Όπως λέει ο Παναγιώτης Κελεσίδης, "Προσωπικά ήθελα να κάνω κατάθεση …ψυχής"
Στην παρουσίαση του βιβλίου παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Τάγκαλης,Θοδωρής Οικονόμου,Χρήστος Πετσέλης. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/QWcwZsxvc94

ArgolidaPortal.gr 'Αργος- βράβευση του Κελεσίδη από τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο