Ημερίδα για τους Εμβολιασμούς στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ημερίδα για τους Εμβολιασμούς στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 05, 2017 - 09:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα με θέμα « Εμβολιασμοί, σύγχρονες προκλήσεις , υπεύθυνες απαντήσεις» διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του συλλόγου ΔΑΝΑΟΣ. Ομιλητές ήταν δυο καταξιωμένοι διεθνώς Έλληνες γιατροί , ο παιδίατρος καθηγητής Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας και ο Πνευμονολόγος - Εντατικολόγος καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης. Την ημερίδα συντόνισαν η Ελένη Παναγιωτοπούλου καρδιολόγος, θεματική αντιπεριφερειάρχης Υγείας,Παιδείας,και Πολιτισμού και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος προϊστάμενος της διεύθυνσης δημόσιας υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο , λόγω της πρόσφατης έξαρσης της ιλαράς στη χώρα μας , αλλά και λόγω της εποχιακής γρίπης . Το κοινό μπόρεσε να λάβει πληροφορίες και απαντήσεις για το θέμα αυτό, που αφορά όχι μόνο τα παιδιά , αλλά και τους ενηλίκους.
 Την ημερίδα παρακολούθησαν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος,ο πρόεδρος του συλλόγου ''Δαναός'' Σωτήρης Κοτσοβός,ο πρώην βουλευτής Βασίλης Σωτηρόπουλος,ο αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης,ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαϊωάννου, η τοπική σύμβουλος Πένυ Καχριμάνη,ο πατήρ Γεώργιος Σελλής και εκπρόσωποι ιατρικών συλλόγων. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα από την ημερίδα  https://youtu.be/1M3bnII-LNo

Βίντεο δήλωση της Ελένης Παναγιωτοπούλου και του Βασίλη Διαμαντόπουλου 

 https://youtu.be/Y7vfFDnpd-w

 

 

 

ArgolidaPortal.gr Άργος Ημερίδα για τους Εμβολιασμούς

ArgolidaPortal.gr 'Αργος Παναγιωτοπούλου-Διαμαντόπουλος ημερίδα «Εμβολιασμοί, σύγχρονες προκλήσεις»