Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου υποστηρίζει την εκδήλωση στο 'Αργος οι θησαυροί της Αργειακής γης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου υποστηρίζει την εκδήλωση στο 'Αργος οι θησαυροί της Αργειακής γης

Δεκέμβριος 07, 2017 - 14:37

Σήμερα 7/12/2017 η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου ( Αργος)  με τους καταρτιζόμενους στα Μαγειρικά Τμήματα  θα συμμετέχει και θα υποστηρίξει τα εγκαίνια στην εκδήλωση οι θησαυροί Αργειακής Γης που θα λάβει χώρα στους Στρατώνες Καποδίστρια με επιμέλεια του Δήμου Αργους Μυκηνών.
Οι καταρτιζόμενοι θα παρασκευάσουν και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της  εκδήλωσης   γεύσεις   της   Αργολίδας   με  τα  κυρίαρχα   προϊόντα  Ελιά ,Πορτοκάλι και Οίνος.

Το  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δεχθούν την επίσκεψη του γνωστού γευσιγνώστη κου  Μαμαλάκη Ηλία στο περίπτερό τους.

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου ως μοναδικός από το 1972 κρατικός εξειδικευμένος φορέας παροχής ποιοτικής τουριστικής εκπαίδευσης στην περιοχή της Πελοποννήσου και της Ελλάδας,συμμετέχει σε πλήθος εκδηλώσεων προκειμένου να αναδείξει και να γνωστοποιήσει στο κοινό της περιοχής και της Πελοποννήσου το έργο που επιτελείται στα οργανωμένα και κατάλληλα για τον σκοπό αυτό εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας.
 'Αργος   7/12/2017
Για το ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης