Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Οι Θησαυρoί της Αργειακής Γής- Οίνος Ελιά Πορτοκάλι» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Οι Θησαυρoί της Αργειακής Γής- Οίνος Ελιά Πορτοκάλι» στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 07, 2017 - 20:45

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τα εγκαίνια της έκθεσης  «Οι Θησαυρoί  της Αργειακής Γής- Οίνος Ελιά Πορτοκάλι» πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος, από το δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο,παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου ,των βουλευτών Γ. Γκιόλα και Γ. Ανδριανού, του αντιπεριφερειάρχη ΑργολίδαςΤάσσου Χειβιδόπουλου, της Θεματικής αντιπεριφερειάρχη Κων/νας Νικολάκου,περιφερειακών συμβούλων,αντιδημάρχων ,δημοτικών συμβούλων,εκθετών και επισκεπτών.
Η έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Μυκηνών με την συνεργασία της ΠΕΔ Πελοποννήσου και της ΚΕΔΑΜ  θα περιμένει τους επισκέπτες της έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου  .
Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου με τους καταρτιζόμενους στα Μαγειρικά Τμήματα συμμετείχε και υποστήριξε τα εγκαίνια παρασκευάζοντας και προσφέροντας στους επισκέπτες της  εκδήλωσης   γεύσεις της Αργολίδας με τα κυρίαρχα προϊόντα Ελιά ,Πορτοκάλι και Οίνο.
Οι επιχειρήσεις που  εκθέτουν τα προϊόντα τους είναι : Φυτώρια Φάκλαρη,Οινοποιία Δασακλή,Οινοποιία Παπαντώνη,Οινοποιία ΔΕΔΕ,Κωτσιόπουλος Ιωάννης Αγροτικά Μηχανήματα,Αργολική Οινοποιία Φραγκος Σπύρος , Αργέας Φρουτ,Μυκηναϊκή Κωτσόπουλος Επεξεργασία Ελαίων,ΑΦΟΙ Φάκλαρη ΑΕ,ΕΑΣ ΡΕΑ Αργολίδας,VERINO ΑΒΕΕ,Δημοπάνας Δημήτριος  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ,DXN GREECE ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κουτσοποδίου Αγία Κυριακή,Σμυρλή Μαργαρίτα Επιχειρηματίας,ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΔΙΕΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο  https://youtu.be/7cTmLEIHa8w

 

ArgolidaPortal.gr Άργος: Εγκαίνια 1η έκθεση «Οι Θησαυρoί της Αργειακής Γής- Οίνος Ελιά Πορτοκάλι»