Άργος: Ο γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης στο 1ο Φεστιβάλ θησαυροί της Αργειακής Γης (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Ο γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης στο 1ο Φεστιβάλ θησαυροί της Αργειακής Γης (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 10, 2017 - 01:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ημερίδα "Οι προοπτικές καλλιέργειας και προώθησης των θησαυρών της Αργειακής γης"

Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ θησαυροί της Αργειακής Γης ΕΛΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΟΙΝΟΣ ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με θέμα "Οι προοπτικές καλλιέργειας και προώθησης των θησαυρών της Αργειακής γης" στην οποία συμμετείχε και ο συγγραφέας- γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης.
Μίλησαν  ο Δρ. Βασίλης Δημόπουλος, Διευθυντής Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας, ΤΕΙ Πελοποννήσου με θέμα «Η γευσιγνωσία ως παράμετρος ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου»,ο Βαγγέλης Κυριάκου, Γεωπόνος Ε.Α.Σ. Αργολίδας με θεμα «Βιολογική Γεωργία: Ανάλυση και προοπτικές για τα προϊόντα της περιοχή μας» και ο Δημήτρης Δήμου, Πρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Αργολίδας με θέμα «Xylella fastidiosa. Η μεγάλη απειλή για τους ελαιώνες της χώρας».

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Δ. Καμπόσος , ο βουλευτής Γ. Μανιάτης,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης,ο πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμός Βαγγέλης Τζαβέλλας,η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Πετροπούλου-Δήμα ,η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δέσποινα Δαμασκηνού.

Πριν την έναρξη της ημερίδας ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος ξενάγησε στην έκθεση τον Ηλία Μαμαλάκη.(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος και ο Ηλίας Μαμαλάκης στην έκθεση https://youtu.be/a0LDR0I5ogw

Βίντεο από την ημερίδα  https://youtu.be/gJCpNiOGnVY

 

ArgolidaPortal.gr Άργος Καμπόσος-Μαμαλάκης στο 1ο Φεστιβάλ θησαυροί της Αργειακής Γης

ArgolidaPortal.gr Άργος Ημερίδα Οι προοπτικές καλλιέργειας της Αργειακής γης