Τάσος Λάμπρου: Η Ερμιονίδα έχει πλέον εκπροσώπηση στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Λάμπρου: Η Ερμιονίδα έχει πλέον εκπροσώπηση στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Δεκέμβριος 13, 2017 - 14:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δήλωση  Τ. Λάμπρου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας:

Ως μέλος της εκλογικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Αργολίδας , εκπροσωπώντας τα μέλη του Επιμελητηρίου ήθελα να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες της Αργολίδας και ιδιαίτερα της Ερμιονίδας που το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν ενεργά στην εκλογική διαδικασία με την συμμετοχή τους.
Ισχυροποιήθηκε ο σημαντικός θεσμός του Επιμελητηρίου Αργολίδας για να μπορεί να διεκδικήσει και να υλοποιήσει σημαντικές πρωτοβουλίες για την βελτίωση και την τόνωση του «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» στην σύγχρονη κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα.
Ιδιαίτερα να συγχαρώ την Χρυσαυγή Μερτύρη για την εκλογή της στο νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου Αργολίδας και να της ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
Η Ερμιονίδα έχει πλέον εκπροσώπηση στο ΔΣ του Επιμελητηρίου , κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Άρα κερδήθηκε τόσο το στοίχημα της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία στο Κρανίδι , άρα και θα καθιερωθεί πάγια αυτή η εκλογική διαδικασία (ικανοποιήθηκε  ένα μακροχρόνιο αίτημα των πρωτοβαθμίων επαγγελματικών σωματείων της Ερμιονίδας), όσο και το στοίχημα της εκπροσώπησης στο ΔΣ του κορυφαίου Επιμελητηριακού θεσμού.
Εύχομαι στον πρόεδρο κ. Φώτη Δαμούλο και σε όλα τα μέλη του νέου ΔΣ του Επιμελητηρίου παραγωγική θητεία προς όφελος του «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» και όλων των επαγγελματιών της Αργολίδας.

Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Μέλος εκλογικής επιτροπής Επιμελητηρίου