Χειβιδόπουλος: «Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χειβιδόπουλος: «Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις» (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 17, 2017 - 22:25

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο ιστορικό εργοστάσιο ΡΕΑ μεταξύ Άργους και Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 εκδήλωση με τίτλο «Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις».
Μια διαδραστική γιορτή για μικρούς και μεγάλους αφιερωμένη στο  πορτοκάλι και στη σχέση του με την Αργολίδα και με τους ανθρώπους της.

Η έναρξη έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο.

Ακολούθησαν ομιλίες , προβολή ντοκυμαντέρ και οπτικοακουστικού υλικού, ενώ παράλληλα υπήρχαν εδέσματα και διακοσμητικές δημιουργίες από τους συλλόγους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανυφίου «Ο Μάη – Νικόλας», του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «ΗΡΑ» και  του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας «ΑΘΗΝΑ» , μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες από τους μαθητές της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων ΙΕΚ Πελ/σου και του ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Αργολίδας,και πολλές δράσεις για τους «μικρούς» επισκέπτες.
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με την συνδιοργάνωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.(φωτογραφίες  βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου  https://youtu.be/uWHT2iBhIQo

Βίντεο δήλωση του διατροφολόγου Γιάννη Ηλία https://youtu.be/pK7EjdLaar4

Βίντεο ομιλία του γεωπόνου Δημήτρη Δήμου, Προϊστάμενος στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας  https://youtu.be/pI1DMuuyKz0

Βίντεο δήλωση του  Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου για τη συμμετοχή στην εκδήλωση της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και του ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Αργολίδας https://youtu.be/rDyzzdbko74

Βίντεο δήλωση του Διευθυντή  ΙΕΚ Πελ/σου Κώστα Καχριμάνη  https://youtu.be/lsApgyQBgsQ

ArgolidaPortal.gr Ομιλία Χειβιδόπουλου στην εκδήλωση «Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις»