Ιδού πώς θα κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ιδού πώς θα κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας

Ιανουάριος 08, 2018 - 17:00

Έχει σχέδιο και πλάνο το παλικάρι για να ξανακερδίσει τις εκλογές όταν (εκείνος αποφασίσει να....) γίνουν και σας το παρουσιάζω ευθύς αμέσως, επειδή οι πληροφορίες είναι ζεστές-ζεστές και θα μας προλάβει κανένας Αντζολέτος, ώρα του καλή!..

Το λοιπόν, ο Αλέξης έχει θάρρος, έχει θράσος και έχει και όραμα. Κατ' αρχάς, βασίζεται στην επίλυση του Μακεδονικού, με όποιο όνομα. Στην καλή περίπτωση που βαφτίσουν τα Σκόπια... Ντόλι Πάρτον, ή κάτι άλλο, σκεφτείτε θρίαμβος! Αλλά και αν υπάρχει η «Μακεδονία» στην ονομασία, ο Αλέξης θα το επικοινωνήσει και πάλι ως θρίαμβο, αφού επί των ημερών του θα έχει επιλύσει ένα μεγάλο εθνικό θέμα!

Win-win...

Τον Αύγουστο τελεύει το μνημόνιο, αν και ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα... Ξαμόλησαν το Bloomgerg προχθές να «εκτιμήσει» ότι η Ελλάδα δεν θα βγει έτσι αναίμακτα από την επιτροπεία. Αλλά, κωλώνει ο Αλέξης; Θα βγει θα κάνει το διάγγελμά του και θα ανακοινώσει την περήφανη έξοδο, και θα καρπωθεί ωραιότατα την επιτυχία που θα γίνει και ερώτηση στο Trivial σε κάποια χρόνια «Ποιος είναι ο πρωθυπουργός που έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια».

Κλαπ-κλαπ...

Πάμε παρακάτω: Το κοινωνικό μέρισμα. Ο κόσμος, μέσα στη φτώχεια του, όσοι το έλαβαν, τέλος πάντων, έκλεισε τρύπες με τα χρήματα που πήρε. Και ο Αλέξης θα πουλήσει την ελεημοσύνη ως κοινωνική πολιτική, αλλά και ως μαγκιά απέναντι στους άτεγκτους δανειστές μας...

Συνήθης πρακτική...

Αν, λοιπόν, κλείσει το Σκοπιανό, ποιος τον πιάνει! (Που, σημειωτέον, δεν θα είναι επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα προκύψει από ανάγκη και κόψιμο, ύστερα από 20 τόσα χρόνια που παλεύουν οι Σκοπιανοί να μπουν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.) Θα πάει σε εκλογές-εξπρές Σεπτέμβριο - Οκτώβριο και δεν θα μείνουν ούτε δύο μήνες για προετοιμασία. Αφήστε που ο Κυριάκος χάνει τη συσπείρωση του κόμματος όσο περνάει ο καιρός, ενώ «τρέχουν» οι αποκαλύψεις για τις off-shore της συζυγου του αλλά και το φάντασμα της Siemens κόβει βόλτες πάνω από το κεφάλι του... Και 50% να του δώσουν οι δημοσκοπήσεις, ξέρουμε δα πόσο ακριβείς στις προβλέψεις τους είναι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων εδώ χάμω!

Όσο από επιχειρήματα ουσίας... Μπα, πού να βρεθούν τέτοια! Καθότι, καλό το πλεόνασμα, αλλά 100 δισ. ευρώ χρωστούν οι φορολογούμενοι που έχουν ξεζουμιστεί και σε λίγο δεν θα τρώνε για να πληρώνουν φόρους. Εργασιακά και συνταξιοδοτικά η χώρα έχει τελειώσει, νέοι φόροι ξεπηδούν από παντού και το 2018 δεν θα μένει ευρώ στην τσέπη ούτε για δείγμα.

Ιδού, λοιπόν, τι σχεδιάζει ο Αλέξης. Για να δούμε, θα του βγει;.. Διότι, αν μη τι άλλο, κ@λοφαρδία έχει ο Πρωθυπουργός!