Μας δουλεύεις, Κυριάκο;..

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μας δουλεύεις, Κυριάκο;..

Ιανουάριος 11, 2018 - 10:16

Διάβασα την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το δικαίωμα στην απεργία και το 50%+1, και επιθυμώ σφόδρα να σταθώ απέναντι από τον Κούλη, να τον κοιτάξω με τα όμορφα γουρλωτά μου μάτια καλά-καλά και να του κουνήσω το δάχτυλο δεξιά - αριστερά για να δω αν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα το παιδί!

Αυτός ο... νεφεληγερέτης πολιτικός (συγχώρα με, Δία, που σου παίρνω το επίθετο), αφού δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο με τον οποίον θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να (μην!) κηρύσσονται οι απεργίες, διαφωνεί ως προς την (μη!) κήρυξη των απεργιών και προτείνει...

... προτείνει αντί να συγκεντρώνεται το 50%+1 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του σωματείου, που μπορεί να είναι και χιλιάδες άτομα, όλοι τούτοι να ψηφίζουν ηλεκτρονικά.

«Η απαίτηση για αυτοπρόσωπη παρουσία είναι παρωχημένη. Η ψηφοφορία πρέπει να γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, ώστε να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι. Η χρήση του ΑΜΚΑ μπορεί να διασφαλίσει την ψηφοφορία», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, που από ηλεκτρονικές ψηφοφορίες γνωρίζει πολύ καλά.

Να θυμίσουμε το φιάσκο με την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ το 2015...

Παρωχημένη, Κυριάκο μας, δεν είναι η αυτοπρόσωπη παρουσία.

Και εσείς και οι άλλοι που κυβερνάνε, πιο δεξιά από εσάς, δεν θέλετε ούτε αυτοπρόσωπο ούτε πρόσωπο να έχει η εργατιά. Ούτε συγκεντρώσεις ούτε διαμαρτυρίες.

Παρντόν, όχι εργατιά, πού τη θυμήθηκα τη λέξη, σε καλό μου! Οι απασχολούμενοι, ήθελα να πω, βολεύουν ως αριθμοί, ξεβολεύουν ως πρόσωπα.

Και αφού κατά βάση δεν βρήκες κάτι για να διαφωνίσεις με την ουσιαστικά ομοϊδεάτισσά σου Έφη βρήκες να πεις μια μπαρούφα κει χάμου για την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Ενώ τρίβεις τα χεράκια σου που η βρωμοδουλειά γίνεται από τους γιαλαντζί αριστερούς.

Μας δουλεύεις, Κυριάκο;..