Επένδυση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για απόβλητα ελαιοτριβείων και Βιολογικών Καθαρισμών (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επένδυση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για απόβλητα ελαιοτριβείων και Βιολογικών Καθαρισμών (video)

Σεπτέμβριος 10, 2012 - 16:09

Υπογράφηκε πριν λίγο το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Τατούλη και του εκπροσώπου της Αμερικάνικης Εταιρείας- λειτουργία της μονάδας σε 18 μήνες αν όλα πάνε καλά...
Το πρώτο και σημαντικότερο ίσως βήμα για μία μεγάλη επένδυση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έγινε σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη με την υπογραφή μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του εκπροσώπου αμερικάνικης εταιρείας πρωτοκόλλου συνεργασίας.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η υπεύθυνη ενημέρωσης της Περιφέρειας, αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου πρόκεται για ένα σημαντικό έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για μία φιλική στο περιβάλλον επένδυση, που αποδεικνύει ότι η Περιφέρεια προχωρά μπροστά, αυτοοργανώνεται και δημιουργεί ένα ασφαλές επενδυτικό περιβάλλον. "Πρόκειται για μία επένδυση που με θερμοχημική μέθοδο θα διαχειρίζεται τα απόβλητα ελαιοτριβείων αλλά και τη λυματολάσπη των βιολογικών καθαρισμών καθώς και κλαδοδέματα και αποδεικνύει ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γυρίζουμε σελίδα και βλέπουμε την κρίση ως ευκαιρία", δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Νικολάκου.
Η επίσημη παρουσίαση της επένδυσης θα γίνει το προσεχές χρονικό διάστημα όπου θα αναλυθούν και οι λεπτομέρειες της.
Αυτό που έχει σημασία όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης είναι ότι η Περιφέρεια προχωρά μέρα με τη μέρα σε επενδύσεις, ενώ αντιμετωπίζει το θέμα των αποβλήτων συνολικά, μιας και εκτός από τα στερεά απόβλητα η περιφέρεια Πελοποννήσου μέχρι τώρα δεν είχε κάνει τίποτα στο θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων, όπως είναι και τα απόβλητα των ελαιοτριβείων, όπου τα περισσότερα από αυτά είναι δύο και όχι τριών φάσεων ως πρέπει..

5XfL3nhIamc