Μανιάτης από Τρίπολη: Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο υπεύθυνο κόμμα και λέει αλήθειες(videos)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μανιάτης από Τρίπολη: Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο υπεύθυνο κόμμα και λέει αλήθειες(videos)

Σεπτέμβριος 10, 2012 - 23:05

Η χώρα θα τα καταφέρει αν βασιστεί στη γη και στα μυαλά των ανθρώπων της...
Μία ομιλία που τα είχε όλα πραγματοποίησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην "Κάρτσοβα" για τα 38 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και για την ανασυγκρότηση του κόμματος. Ο κ. Μανιάτης έκανε αυτοκριτική, κριτική κομμάτων και προσώπων- στο στόχαστρό του μπήκαν Πεπόνης και εξεταστική για το μνημόνιο, δικαστικοί και απόδοση δικαιοσύνης με αφορμή φορολογικές υποθέσεις που δεν έχουν εκδικαστεί, Σαμαράς και η δήθεν αντιμνημονιακή του πολιτική και Τσίπρας που μίλησε για Ελλάδα που πρέπει να γίνει Αργεντινή.
Ο κ. Μανιάτης μίλησε για το παρελθόν, για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο, ενώ έστειλε μηνύματα στο εσωτερικό  και σε όσους θέλουν να παίξουν επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο εξωτερικό, στους εταίρους μας, λέγοντά τους πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει η τρομολαγνεία και η συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή. Αφού ο ελληνικός λαός προχώρησε σε μία δημοσιονομική προσαρμογή άνευ προηγουμένου και έκανε την προσπάθειά του και αυτή δεν πρέπει να πάει χαμένη...
Ο κ. Μανιάτης δεν δίστασε να μιλήσει για δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται και κάλεσε τους πολίτες να μην υποκύψουν σε λαϊκισμούς ενώ έκανε λόγο για "κόκκινες γραμμές" που έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα μέτρα που θα ληφθούν. Αυτές αφορούν στα προνοιακά επιδόματα των ΑΜΕΑ, στην μη περαιτέρω περικοπή των δώρων και των συντάξεων καθώς και στις μη οριζόντιες περικοπές. Όπως χαρακτηριστικά είπε αυτοί που έχουν να δώσουν περισσότερα και αυτοί που δεν έχουν θα γίνει προσπάθεια να μην δώσουν τίποτα.
Ο κ. Μανιάτης έκλεισε την ομιλία του με ένα αισιόδοξο μήνυμα όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, ότι δηλαδή θα σταθεί όρθιο και θα ανασυγκροτηθεί, αφού αποτελεί το πιο υπεύθυνο πολιτικό κόμμα, που λέει αλήθειες και που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, αλλά και για τη χώρα λέγοντας πως μπορεί να εξέλθει της κρίσης και να τα καταφέρει και μέχρι το 2014 να αρχίσει να έχει έσοδα και να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις. Αρκεί όπως είπε να στηριχθεί στη γη της και στα μυαλά των ανθρώπων της...
Να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων παρόντες στην ομιλία του κ. Μανιάτη και στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ήταν οι βουλευτές Λεωνίδας Γρηγοράκος (Λακωνία), ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Αρκαδία), η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου, οι αντιπεριφερειάρχες Β.Γιαννακούρας, Τ. Χειβιδόπουλος, Α.Πουλάς, Γ. Αλευράς, ο τέως γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Τάσος Αποστολόπουλος, διοικητές νοσοκομείων και οργανισμών, υποψήφιοι βουλευτές, τέως δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και αρκετά μέλη (παλιά κυρίως αλλά και νέα του κόμματος) και φίλοι του ΠΑΣΟΚ... Μετά την ομιλία του κ. Μανιάτη έγιναν παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Μανιάτη στα ΜΜΕ λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του. Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το χθες και το αύριο του ΠΑΣΟΚ αλλά και για την αξιοποίηση των ελληνικών πετρελαίων στην οποία πρωταγωνίστησε από την θέση του υπουργού ενέργειας επί κυβέρνησης Παπανδρέου Γ.
Δείτε στο δεύτερο βίντεο αποσπάσματα από την εκδήλωση...

niAHGRf0BM0

571DA15pD3s