«΄Αλλος Δρόμος»: ΄Οχι της αντιπολίτευσης στις ακραίες πρακτικές του δημάρχου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«΄Αλλος Δρόμος»: ΄Οχι της αντιπολίτευσης στις ακραίες πρακτικές του δημάρχου

Ιανουάριος 18, 2018 - 10:03

  Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «΄Αλλος Δρόμος» του δήμου Άργους – Μυκηνών:
    Ο κύριος Δήμαρχος αφού έλυσε όλα τα προβλήματα του δήμου Άργους – Μυκηνών, είναι έτοιμος να λύσει και τα εθνικά θέματα, συνεχίζοντας το κρεσέντο αναλύσεων και προτάσεων στα διεθνή ζητήματα (Τραμπ – Κιμ Γιογκ-Ουν, Ερντογάν). Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο επιτέλους ήρθε στα μέτρα του, μιας και τα εθνικά ζητήματα τα παίζει στα δάκτυλα. Κατέθεσε ψήφισμα για το “Σκοπιανό” προτείνοντας συμμετοχή στο προσεχές συλλαλητήριο και σε όσα άλλα διοργανωθούν στο μέλλον και αποστολή στους 300 της βουλής σχετικού ψηφίσματος υποστηρίζοντας τη θέση του ότι οι Αργείοι έχουν κάθε δικαίωμα παρέμβασης ως απευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εδώ και αρκετό καιρό ο δήμαρχος έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να διχάσει τον κόσμο. Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν έχει προσπαθήσει να το κάνει με τις ανιστόρητες θέσεις για τον “εμφύλιο”, το “Πολυτεχνείο” κτλ, τώρα ήλθε η σειρά του “Σκοπιανού”. Του θυμίζουμε ότι ο αληθινός πατριώτης είναι αυτός που ενώνει και δεν διχάζει.
    Αγνοεί ότι υπάρχουν συντεταγμένες δυνάμεις στην χώρα που εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και πιστεύουμε πως μπορούν να δώσουν λύσεις. Ως πολίτης ο ίδιος όπως και ο καθένας από εμάς, μπορεί να παραβρίσκεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις αν θέλει. Υιοθετώντας όμως ανιστόρητες θέσεις, απόψεις και πρακτικές ακραίων κύκλων, δείχνει σε ποιο πραγματικά πολιτικό χώρο ανήκει.
    Αυτού του είδους η λειτουργία είναι ανεπίτρεπτη για τον ιστορικό δήμο Άργους – Μυκηνών, τον ευτελίζει πανελλήνια και εμείς ως αντιπολίτευση έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το κύρος του δήμου και να διαφυλάξουμε την ενότητα των πολιτών.
    Ήταν λοιπόν αυτονόητη η καταψήφιση από την αντιπολίτευση του ψηφίσματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”