Η Μακεδονία ανήκει στους «σκελετούς» και στους γραφικούς;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Μακεδονία ανήκει στους «σκελετούς» και στους γραφικούς;

Ιανουάριος 23, 2018 - 09:26

Ω, θεοί του Ολύμπου και μανούλα μας Ολυμπιάδα... Θες ως Έλλην να υποστηρίξεις το όνομα της πατρίδας σου. Και λες, θα κατεβώ στο συλλαλητήριο να φωνάξω να μην μου την ξεπουλήσουν άλλο, φτάνει τόσο!

Αλλά ανεβαίνοντας στη συμπρωτεύουσα, συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι συλλαλητήριο αλλά συλ-λάλημα!

Δεν φτάνει που έκαναν την εμφάνισή τους κάτι γραφικοί τύποι ντυμένοι με ρωμαϊκούς θώρακες, κολοκοτρωνέικες περικεφαλαίες και μπλουζάκια της Λίβερπουλ -το αστείο είναι ότι όλοι τούτοι αγανακτούν με τα κοστούμια του gay pride, λες και τα δικά τους είναι καλαίσθητα!.. Δεν φτάνει που πήρε τον λόγο κάθε καρυδιάς καρύδι λέγοντας ανακρίβειες -αυτός ο εν αποστρατεία πέταξε τόσες κοτσάνες λες και δεν έχει βγάλει το Λύκειο... Δεν φτάνει που ως και η Ραχήλ Μακρή εμφανίστηκε να κόψει κανένα κομμάτι Μακεδονία, να αρπάξει λίγη υποστήριξη, και να βρίσει ασφαλώς την ΕΡΤ για την οποία είχε καβαλήσει τα κάγκελα, που δεν ανέδειξε το συλλαλητήριο...

Οι διοργανωτές λένε ότι μαζεύτηκε μισό εκατομμύριο κόσμος. Η Τροχαία, 90.000. Οι ανταποκριτές, 150.000. Και το RAI UNO... 800.000!

Ο Κυριάκος δεν αποκαλύπτει τη θέση του κόμματός του (δεν πειράζει, το έχει κάνει ο Κωστάκης χρόνια πριν, όταν έλεγε «Νέα, Βόρεια, οποιαδήποτε Μακεδονία»), αλλά δήλωσε την υποστήριξή του στον λαό που διαδήλωσε. Και μόνον ο Θεοδωράκης ξεκάθαρα διατύπωσε την άποψή του και έπλυνε τα χέρια του από αυτή την αποκοτιά. Προς τιμήν του.

Για ακόμα μία φορά, καταφέραμε να διασπαστούμε για ένα σημαντικό εθνικό ζήτημα, κρατώντας πλαστικά σημαιάκια στα χέρια.

Tags: