Η Ομάδα Γυναικών Άργους καλεί όλες τις γυναίκες στο συλλαλητήριο στην Τρίπολη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Ομάδα Γυναικών Άργους καλεί όλες τις γυναίκες στο συλλαλητήριο στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 24, 2018 - 11:22

Εργαζόμενη, Αγρότισσα,΄Ανεργη, Νέα Μητέρα, Συνταξιούχε
Η Ομάδα Γυναικών Άργους, μέλος της ΟΓΕ,  καλεί όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο ,στην Τρίπολη.
Στις 27 Φλεβάρη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διοργανώνει  άλλο ένα «Αναπτυξιακό Συνέδριο», φιέστα εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού.
 Απευθυνόμαστε σε σένα εργαζόμενη, άνεργη, νέα μητέρα : που ζεις με τον καθημερινό εφιάλτη της ανεργίας ή της μισοαπασχόλησης, με τον εφιάλτη της δουλειάς χωρίς δικαιώματα για ένα χαρτζιλίκι που το δικαίωμα στη μητρότητα χτυπιέται σήμερα άγρια και απροκάλυπτα  που βιώνεις το καθημερινό άγχος αν θα καταφέρεις, κάτω από το βάρος των αμέτρητων χρεών, να κρατήσεις ανοιχτό το μικρο μαγαζάκι σου, που δουλεύεις αμέτρητες ώρες στα συσκευαστήρια χωρίς υπερωριακή αποζημίωση που πρέπει να βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη για να καλύψεις τις ανάγκες των παιδιών, των ηλικιωμένων, των ΑμΕΑ που ανησυχείς για τα παιδιά και τα εγγόνια σου, για το μέλλον τους και τη ζωή τους σε εσένα  αγρότισσα  που η πολιτική της κυβέρνησης σε οδηγεί στη φτώχεια και στο ξεκλήρισμα
Και σε καλούμε να μην ανεχτείς άλλο αυτή την κατάσταση που τσακίζει το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα με τα τους μεγαλοεπιχειρηματίες ,τους μεγαλοεξαγωγείς αγροτικών προϊόντων, τα μονοπώλια , και τα κόμματα που τους  εξυπηρετούν.
Είναι ώρα να πυκνώσουμε τις γραμμές του οργανωμένου εργατικού και λαϊκού κινήματος για να δώσουμε την πρέπουσα απάντηση.
Στόχος μας είναι ο πραγματικός υπεύθυνος, που είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης , των κρίσεων, των πολέμων, της φτώχειας, της ανεργίας, της προσφυγιάς.
Απαντάμε μαζικά στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των ανθρώπων της στην περιοχή μας, που με αυτό τους το συνέδριο προωθούν την στρατηγική του κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου.
΄Ολες στο συλλαλητήριο στην Τρίπολη στην πλατεία Αγ. Βασιλείου την Τρίτη 27 Φλεβάρη στις 6:00μμ
Αναχωρήσεις λεωφορείων:
16:15 από τη  ΔΕΗ στο ΝΑΥΠΛΙΟ  και  16:40 από τον σταθμό του ΟΣΕ στο ΑΡΓΟΣ