Ερμής Κιβερίου - Θύελλα Ραφήνας 1-0 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ερμής Κιβερίου - Θύελλα Ραφήνας 1-0 (φωτο&βίντεο)

Φεβρουάριος 25, 2018 - 21:28

Αφιερωμένη στον πρόεδρο μας Αντώνη Λυμπέρη η μεγάλη σημερινή νίκη της ομάδας μας! Ο πρόεδρος υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Παρασκευή.
Όλη η μεγάλη οικογένεια του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (παίχτες, προπονητές, το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο και οι φίλαθλοι μας) ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και τον περιμένουμε σύντομα και πάλι κοντά μας για να πανηγυρίσουμε μαζί τις επόμενες μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης μας ομάδας   
Με γκολ του μόνιμου σκόρερ Δημήτρη  Βεζιρτζόγλου (7ο γκολ με την φανέλα του Ερμή σε 7 αγώνες) ο Ερμής επιβλήθηκε της μαχητικής Θύελλας Ραφήνας με σκορ 1-0.
Ο σημερινός αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχή που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Ερμής μπήκε πολύ δυνατά, οι παίκτες έπαιζαν παθιασμένα κέρδιζαν κάθε μονομαχία σε ένα δύσκολο τερέν και έδειξαν από νωρίς ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα.
Ο Ερμής έχασε ευκαιρία να προηγηθεί με  σουτ του Νίκου Γάλα στο 20 λεπτό. Αλλά στην αμέσως επικίνδυνη φάση που δημιούργησε, στο 30 λεπτό, σκόραρε με σουτ πάνω στην κίνηση του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου από ασίστ του Ανδρέα Παπαιωάννου .(1-0). Ένα πολύ όμορφο γκολ σε εκτέλεση. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα πίεσε χωρίς αποτέλεσμα και η λήξη του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Με τη νίκη αυτή ο Ερμής βρέθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.
Eρμής Κιβερίου: Παλιγγίνης Τσελάνι, Ζιου, Παππάς, Χατζόπουλος, Μουσταφάι, Παπαϊωάννου, Μαρίνησ, Κουτσοδήμος, Γάλας, Βεζιρτζόγλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χουσαλάς, Σάκουλης, Μπιτζής, Σελλής.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ερμής παίζει στο Άργος με τον Παναργειακό. ermiskiveriou.blogspot.gr

Βίντεο  φάσεις γκολ https://youtu.be/J8ZyyepY8ow

Βίντεο δηλώσεις Βεζιρτζόγλου https://youtu.be/75lDVff5EJc

 

Ερμής Κιβερίου-Θύελλα Ραφήνας (Φάσεις-Γκολ)

Δηλώσεις Βεζιρτζόγλου Δ.