Σφακιανάκης από Άργος: «Η άγνοια στο Διαδίκτυο σκοτώνει» (φωτο & βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σφακιανάκης από Άργος: «Η άγνοια στο Διαδίκτυο σκοτώνει» (φωτο & βίντεο)

Φεβρουάριος 25, 2018 - 23:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στο Άργος

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή μαθητών, γονέων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα «Μ. Αλέξανδρος», ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου - Κανόνες – Συμπεριφορές – Μύθοι και Πραγματικότητες», που διοργάνωσαν η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους- Μυκηνών σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας CSI Institute .
Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση γονέων, εκπαιδευτικών και παιδιών για τα όσα συναντάμε καθημερινά κατά την πλοήγηση μας στο διαδίκτυο, η παρουσίαση και η συζήτηση των κινδύνων του, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να παραμείνουμε ασφαλείς κατά τη χρήση του.
Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας , Εμμανουήλ Σφακιανάκης και η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος Μαρίσα  Βουλγαράκη.
 Μανώλης Σφακιανάκης: «Η άγνοια στο Διαδίκτυο σκοτώνει»
"Ό,τι ανεβαίνει ακόμα κι αν διαγραφεί, παραμένει για πάντα στο facebook ή στο twitter"!

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός , o πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης ,ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Βαγγέλης Τζαβέλλας , οι υπεύθυνες της βιβλιοθήκης Πένυ Καχριμάνη και Eλένη Σιδέρη, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου,ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής δήμου Άργους Μυκηνών Παναγιώτης Σκούφης, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Πετροπούλου-Δήμα, η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ντέπυ Δαμασκηνού. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/FZK6DSv_0Nw

ArgolidaPortal.gr Άργος-Σφακιανάκης ομιλία για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο