Συνέντευξη για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνέντευξη για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018 (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 02, 2018 - 19:31

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Απόδοση του Κοινωνικού μερίσματος στα ΑμεΑ Αργολίδας από τον Παλαμήδειο Άθλο 2017.

 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Διοικητής της Τροχαίας Ναυπλίου Αθανάσιος Κατσίγιαννης,  ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Γαληνός και ο εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Κωτσόπουλος, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, σήμερα Παρασκευή  2/03/2018  στην αίθουσα  του ΦΟΥΓΑΡΟΥ και παρουσίασαν τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και τις αγωνιστικές λεπτομέρειες του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018, την απόδοση του Κοινωνικού μερίσματος στα ΑμεΑ Αργολίδας από τον Παλαμήδειο Άθλο 2017 και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Σάββατο 3/03/18 και την Κυριακή 4/03/18.

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου για την διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου και  σημαντικού δρομικού  αθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο, την ανταπόκριση που έτυχε η διοργάνωση από όλους τους θεσμικούς κρατικούς, τοπικούς και εθελοντικούς φορείς της πόλης και ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους δρομείς και τους Αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Ε.. και δήλωσαν μαζικά  την συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη γιορτή της Πελοποννήσου και μία από τις μαζικότερες στην Ελλάδα.
Αναφέρθηκε στα παράλληλα προγράμματα και τις παράλληλες δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου που τον καθιστούν πρότυπο συνέργειας και αποτελέσματος  Πανελληνίως.
Ευχαρίστησε τους Χορηγούς της διοργάνωσης, τους Δημότες που αγκάλιασαν την διοργάνωση και τους κάλεσε  να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες και να χαρούν την ημέρα του αθλητισμού της πόλις τους ακολουθώντας τις οδηγίες της Τροχαίας και των Στελεχών της Ο.Ε., διευκολύνοντας τους αγωνιζόμενους Αθλητές. Κάλεσε όλους τους πολίτες, η Κυριακή 4/03/2017 να είναι η μέρα χωρίς αυτοκίνητα για την πόλη του Ναυπλίου καθώς η δρόμοι που διατρέχουν οι Αγωνιζόμενοι θα είναι κλειστοί από τις 08:00 μέχρι τις 15:00.
Απέδωσε το κοινωνικό μέρισμα του Παλαμηδείου Άθλου 2018 στον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου επαναλαμβάνοντας την δέσμευση της Περιφέρειας να είναι συν διοργανωτής στην μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο τον Μαραθώνιο. Δεν παρέλειψε να τονίσει τα οφέλη που προκύπτουν από μια τέτοια διοργάνωση για τον Νομό και την ευρύτερη  Περιφέρεια. Τόνισε δε την πίστη της περιφέρειας ότι ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου αποτελεί πιά θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Αργολίδας, της Πελοποννήσου, της Ελλάδας αλλά και προορισμός Τουριστικός.

Οι εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Γιάννης Γαληνός και κ. Πέτρος Κωτσόπουλος, αναφέρθηκαν στην μεγάλη  σημασία της συμμετοχής στις εκδηλώσεις του 2018 οργανωμένα της «Σχολικής κοινότητας Αργολίδας», και ευχαρίστησαν προσωπικά για αυτήν την συνεργασία, τον Δήμο Ναυπλιέων και προσωπικά τον Δήμαρχο και πρόεδρο της Ο.Ε. και την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας.

Ο Δ/της της Τροχαίας κ. Θανάσης Κατσίγιαννης, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες των Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων οι οποίες περιλαμβάνουν αναλυτικά:

Σάββατο 3/03/18 από 14.00 μέχρι Κυριακή 4/03/18, στις 16.30, κλειστές,  Α. Συγγρού (σε όλο το μήκος της), Αμαλίας ( από Α. Συγγρού έως Σοφρόνη) Σιδηράς Μεραρχίας (από Πολυζωίδη έως Α. Συγγρού) και  Φλέσα σε όλο το μήκος της.
Επίσης το Σάββατο 3/03/18 θα ύπαρξη διακοπή κυκλοφορίας στην Λεωφόρο Άργους από το φανάρι της Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τον κόμβο της Ενδεκάτης από 18:00 έως 22:00 για την Γιορτή του Εμπορικού Συλλογου.

Κυριακή 4/03/18 από 07:30 και μέχρι πέρατος των αγώνων 15:30 κλειστές και στα δύο ρεύματα:
Παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας
Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως Υπουργείο Συγκοινωνιών)
Βασιλέως Παύλου,
Σιδηράς Μεραρχίας
Λεωφόρος Ασκληπιού
Επαρχιακή οδός Ναυπλίου – από τον κόμβο Αγ. Ελεούσας έως τον κόμβο Αγ. Ανδριανού

Ο Γενικός Δ/ντης κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον αγώνα, και ανακοίνωσε τα συνολικά αριθμό των συμμετεχόντων ο οποίος ξεπέρασε τις 5.000 συμμετοχές, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, εξάρωντας την μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Δ/νσης Αργολίδας και της Τροχαίας Ναυπλίου τους οποίους ιδιαίτερα ευχαρίστησε.
Τέλος αναφέρθηκε στον συνολικό αριθμό του προσωπικού (εμμίσθου και εθελοντικού) που συμβάλει στην ασφαλή διεξαγωγή του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου και ο οποίος ανέρχεται σε 500 περίπου άτομα. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο ο Δήμαρχος Δ. Κωστούρος https://youtu.be/GReHA3MN790
Βίντεο ο Αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλος  https://youtu.be/Tyh29jsJtqo
Βίντεο   απόδοση του Κοινωνικού μερίσματος στα ΑμεΑ Αργολίδας  https://youtu.be/JClOMiV14lw
Βίντεο ο Διοικητής Τροχαίας Αθ. Κατσίγιαννης  https://youtu.be/StcezFkXB0c
Βίντεο ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Γαληνός  https://youtu.be/8UPIf322iJI

Βίντεο ο εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Κωτσόπουλος  https://youtu.be/c4Naf655NTY

 

ArgolidaPortal.gr Κωστούρος απόδοση Κοινωνικού μερίσματος στα ΑμεΑ Αργολίδας Παλαμήδειος Άθλος 2017

ArgolidaPortal.gr Κωστούρος συνέντευξη 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018

ArgolidaPortal.gr Χειβιδόπουλος συνέντευξη 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018

ArgolidaPortal.gr Κατσιγιαννης συνέντευξη 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018

ArgolidaPortal.gr Γαληνός συνέντευξη 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018

ArgolidaPortal.gr Κωτσόπουλος συνέντευξη 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018