Τάσος Λάμπρου: Έχει καταστραφεί και λεηλατηθεί το τουριστικό δημοτικό αναψυκτήριο «Μύλος» της Ερμιόνης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Λάμπρου: Έχει καταστραφεί και λεηλατηθεί το τουριστικό δημοτικό αναψυκτήριο «Μύλος» της Ερμιόνης

Μάρτιος 15, 2018 - 15:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας», με επικεφαλής τον Τάσο Λάμπρου:

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜOΤΙΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ «ΜΥΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΔΚ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

Κύριε Δήμαρχε
Αρχές του 2017, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να εγκρίνει την ενοικίαση του τουριστικού δημοτικού αναψυκτηρίου «ΜΥΛΟΣ» της ΔΚ Ερμιόνης και να εξουσιοδοτήσει την οικονομική επιτροπή να καταρτίσει όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας , με την μέθοδο της πλειοδοτικής διαδικασίας.
Από τότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και σε επίπεδο οικονομικής επιτροπής ποτέ το θέμα δεν απασχόλησε τις συνεδριάσεις της, το θέμα έχει παγώσει από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου. Πρόσφατα που καταγγέλθηκε ότι ο χώρος επί ένα ολόκληρο χρόνο έχει καταστραφεί, έχει πλέον λεηλατηθεί , καταστρέφεται το δημοτικό μας ακίνητο και δεν κάνετε τίποτα, καταστρέφεται η περιουσία του Δήμου και δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά σας.
Είμαι στην διάθεση σας να σας καταθέσω το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό που διαθέτω το οποίο αποδεικνύει την έκταση της καταστροφής και την ορθότητα της καταγγελίας μας.
Κύριε Δήμαρχε ζητώ να απαντήσετε
Τι μέτρα θα πάρετε για να προστατέψετε την δημοτική περιουσία , το τουριστικό δημοτικό αναψυκτήριο με την επωνυμία «ΜΥΛΟΣ» στην ΔΚ Ερμιόνης;
Γιατί δεν υλοποιήσατε εδώ και ένα χρόνο την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί αξιοποίησης του, περί ενοικίασης του;
Γιατί υπάρχει αυτή η μεγάλη καθυστέρηση από την πλευρά της διοίκησης του δήμου , έτσι ο δήμος μας είχε διαφυγόντα έσοδα για ένα ολόκληρο χρόνο , αφού αυτό το συγκεκριμένο δημοτικό ακίνητο δεν αξιοποιήθηκε.
Ποιος ή ποιοι εμπόδισαν τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια , σε κάθε νόμιμη απόφαση για να προχωρήσει η διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού;
Τέλος ποιος έχει την ευθύνη γι’ αυτήν την τραγική, τριτοκοσμική εικόνα που συναντάμε στο συγκεκριμένο δημοτικό ακίνητο του Δήμου μας , το οποίο απαξιώνεται και μειώνεται η επαγγελματική , οικονομική του αξία.
Τέλος σας θυμίζω ότι σας είχα επισημάνει ότι όλη η διαδικασία έπρεπε να είχε ξεκινήσει , από την πλευρά του δήμου πολύ νωρίτερα έτσι στο δημοτικό ακίνητο να υπήρχε πάντοτε ενοικιαστής , γιατί με την παρουσία του θα είχαμε εξασφαλίσει την μη καταστροφή του , την μη λεηλασία του και θα έπρεπε με κάθε δυνατό τρόπο να είχατε πετύχει τη συνεχή εκμετάλλευση  του συγκεκριμένου δημοτικού ακινήτου. Η παρουσία του προηγούμενου ενοικιαστή στο μεταβατικό διάστημα αυτό το εξασφάλιζε.
Αναμένω άμεσα τις ενέργειες σας για να μην καταστραφεί ολοκληρωτικά το συγκεκριμένο δημοτικό ακίνητο  και εάν  συμβεί αυτό θα έχετε αποκλειστικά την ευθύνη.

  Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας