Λυγουριό: Η Τράπεζα Πειραιώς θα λειτουργεί δύο ημέρες την εβδομάδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λυγουριό: Η Τράπεζα Πειραιώς θα λειτουργεί δύο ημέρες την εβδομάδα

Μάρτιος 26, 2018 - 20:55

Για το θέμα της επικείμενης παύσης λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνου Γκάτζιου με τον Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς κ. Ηλιάδη παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανού και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αναστασίου Τζανή, όπου αναπτύχθηκαν και υποστηρίχθηκαν οι θέσεις και τα επιχειρήματα του Δήμου σύμφωνα με το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου.

Αρχικά αποτράπηκε η οριστική παύση της λειτουργίας του καταστήματος με την προϋπόθεση ότι θα στηριχθεί περαιτέρω από την τοπική κοινωνία. Σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία ενημερωθήκαμε ότι η Τράπεζα πλέον θα λειτουργεί δύο ημέρες την εβδομάδα, με δυνατότητα επιπλέων ημερών σε περιόδους αιχμής όπως πχ πληρωμή επιδοτήσεων. Εκκρεμεί η επίσημη έγγραφη ενημέρωση από την διοίκηση της Τράπεζας προς τον Δήμο Επιδαύρου.

Από πλευράς μας δεν εγκαταλείπονται οι προσπάθειες για την επαναφορά της κανονικότητας της λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό. Αναμένουμε από τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δραγασάκη να προσδιορίσει ημερομηνία συνάντησης προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα.

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος  Γκάτζιος