Τάσος Λάμπρου: Έχεις χάσει τον έλεγχο της διοίκησης του Δήμου Ερμιονίδας κ. Σφυρή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Λάμπρου: Έχεις χάσει τον έλεγχο της διοίκησης του Δήμου Ερμιονίδας κ. Σφυρή

Μάρτιος 28, 2018 - 17:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

''Οι Δημότες της Ερμιονίδας κατάλαβαν ποιοι έπαιζαν με τα e-mail και έκαναν πλάκα μεταξύ τους με τα τοπωνύμια της περιοχής μας.''

 

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Χρειάστηκε να περάσουν 4 μήνες, για να μας ενημερώσει η Διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας πως συντελέστηκε το έγκλημα της κατάπτυστης ανάρτησης στην Ιστοσελίδα της Διαύγειας του Υπουργείου Εσωτερικών, της Απόφασης Δημάρχου σχετικά με τοποθεσίες του Δήμου μας, οι οποίες είχαν φωτογραφηθεί για την τουριστική προβολή.

Όπως μάθαμε, κάποιοι έπαιζαν μεταξύ τους με τα e-mail και με τα ονόματα των Ιερών Μονών και Μοναστηριών της Ερμιονίδας, δίχως να ελέγχουν τι έστελνε ο ένας στον άλλον.

Η κατάληξη ήταν να αναρτηθεί στην Διαύγεια το απαράδεκτο και κατάπτυστο κείμενο το οποίο προσέβαλε το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών και δυσφήμησε την Ερμιονίδα σε όλο τον πλανήτη.

Και έπρεπε να περάσουν 4 μήνες για να εκδώσει, για το σοβαρότατο αυτό θέμα, Δελτίο Τύπου ο Δημοτικός Σύμβουλος του Σαββατοκύριακου κ. Αποστόλης Λαδάς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να προβαίνει σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τους οποίους επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Σας επισημαίνω, ότι είναι υποχρέωσή μου όταν διαπιστώνω σοβαρά και απαράδεκτα λάθη στην λειτουργία και την διοίκηση του Δήμου, να τα γνωστοποιώ για να διορθωθούν από εσάς άμεσα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ανάρμοστη ανάρτηση είχε γίνει από το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου 2017 και δυσφημούσε την Ερμιονίδα παγκοσμίως.

Εγώ σας ενημέρωσα το μεσημέρι της ίδια μέρας και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας αντί να τσακιστεί να ανακαλέσει από την Ιστοσελίδα της Διαύγειας την Απόφαση 737/4-12-2017, αμέσως μόλις του επισήμανα το λάθος, αυτός την άφησε εκεί, να μας δυσφημεί και να μας κάνει παγκοσμίως ρεζίλι για πάνω από 24 ώρες και την ανακάλεσε με την ησυχία του, χωρίς καμία βιασύνη, το μεσημέρι της επόμενης μέρας και αφού πρώτα δέχθηκε παρέμβαση από την Εκκλησία.

Επίσης από την Δημοτική Αρχή, δεν ανέλαβε κανένας την ευθύνη και άφηναν υπόνοιες για υπονομευτές και χάκερ, για να καλύψουν τα «παιχνιδάκια» τους και τις «πλακίτσες» τους με τα προσωπικά τους e-mail.

Παράλληλα είχαν το θράσος να απειλούν υπαλλήλους του Δήμου και αιρετούς της Αντιπολίτευσης, θέλοντας να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες.

Και χρειάστηκε να περάσουν 4 ολόκληροι μήνες για να μας ενημερώσουν για κάτι που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή, δηλαδή ότι ήταν δικό τους λάθος η σύνταξη και η ανάρτηση στη Διαύγεια αυτού του κατάπτυστου κειμένου.

Χωρίς μάλιστα να ζητήσουν μια Συγνώμη μεταμέλειας από του Δημότες της Ερμιονίδας.

Κύριε Δήμαρχε Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, σου επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι απαιτείται σοβαρότητα στην Διοίκηση του Δήμου.

Οι αποφάσεις Δημάρχου που αναρτώνται στην Ιστοσελίδα της Διαύγειας πρέπει να ελέγχονται και να υπογράφονται από εσένα πριν την ανάρτησή τους, κάτι που δεν έκανες.

Έχεις χάσει τον έλεγχο της λειτουργίας, της οργάνωσηςκαι της διοίκησης του Δήμου και για να καλύψεις την ανικανότητά σου και την αδυναμία σου στην διοίκηση, κατηγορείς την Αντιπολίτευση για υπονόμευση του υποτιθέμενου έργου σου.

Ταυτόχρονα βέβαια παρακαλείς την Αντιπολίτευση να συμμετέχει στα Δημοτικά Συμβούλια, προκειμένου να υπάρχει απαρτία, εφόσον μόνιμα απουσιάζουν οι μισοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής σου.

Διότι είναι γεγονός ότι τα Δημοτικά Συμβούλια διεξάγονται πλέον με ευθύνη της Αντιπολίτευσης, εφόσον δεν έχεις την απαραίτητη καταστατική απαρτία.

Επιτέλους σοβαρέψου, ανέλαβε τις ευθύνες σου και όταν κάνεις  λάθη να τα αναγνωρίζεις και να μην προσπαθείς να ρίξεις αλλού τις ευθύνες.

Οι Δημότες της Ερμιονίδας κατάλαβαν ποιοι έπαιζαν με τα e-mail και έκαναν πλάκα μεταξύ τους με τα τοπωνύμια της περιοχής μας.

Και κατάλαβαν ότι έχει χαθεί πλήρως ο έλεγχος της Διοίκησης του Δήμου.

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας