Γόντικας: Είναι γελασμένοι ο κ Τατούλης η κα Νικολάκου αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν τον έλεγχο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γόντικας: Είναι γελασμένοι ο κ Τατούλης η κα Νικολάκου αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν τον έλεγχο

Μάρτιος 29, 2018 - 11:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μετά τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, πανικός επικρατεί στην Περιφερειακή Αρχή και αντιδρά σπασμωδικά και παράνομα, ακόμα και σε αυτονόητα.

Έτσι με έγγραφό του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αρνείται να φέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συζήτηση επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το έργο   «Παράκαμψη Βουτιάνων, Σελλασία-Γέφυρα Κελεφίνας» κατά παράβαση των διατάξεων Καλλικράτη και του άρθρου 16 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αρνούνται ο κ Τατούλης, η κα Νικολάκου και ο κ Στρατηγάκος να απαντήσουν και στη Λαϊκή Συσπείρωση και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στους Πελοποννήσιους σε καυτά ζητήματα όπως:

Γιατί καλύπτουν απάτες όπως η προσκόμιση κατ΄ επανάληψη στην Δ/νση Τεχνικών Έργων και στην Οικονομική Επιτροπή από ανάδοχο εταιρεία πλαστών ποινικών μητρώων;
Πληρώθηκαν για δεύτερη φορά λογαριασμοί εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ανάδοχες κατασκευαστικές εταιρείες για έργα στη Πελοπόννησο;

Οπως:

α) Τον 30ο λογαριασμό η ανάδοχος εταιρεία στο έργο Παράκαμψη Βουτιάνων.

β) Τον 12ο λογαριασμό η ανάδοχος εταιρεία  στο έργο Κουμπίλα – Λουλούδι.

Είναι γελασμένοι ο κ Τατούλης η κα Νικολάκου και ο κ Στρατηγάκος αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν τον έλεγχο, όπως προβλέπεται από τον Καλλικράτη και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Θυμίζουμε στον κ Τατούλη ότι, έχει ήδη μια καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος. Δεν χρειάζεται να προκαλούν παρανομώντας ασύστολα.

Θα το «πιουν το πικρό ποτήριο» του εργατικού λαϊκού ελέγχου ότι και να κάνουν, όσες παρανομίες και παραβάσεις καθήκοντος και να διαπράττουν.

Για ένα να είναι σίγουροι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, οι κομμουνιστές Περιφερειακοί Σύμβουλοι λογοκρισία δεν θα ανεχτούν. Δεν θα μας υποβάλει ο κ Τατούλης η κα Νικολάκου και ο κ Στρατηγάκος πως θα διατυπώνουμε τα κείμενά μας τις επερωτήσεις μας τις ομιλίες – παρεμβάσεις μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δελτίο Τύπου