Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Μάρτιος 29, 2018 - 20:10

«Δηλώσεις συμμετοχής στα Θεατροπαιδαγωγικά Σεμινάρια του Συλλόγου 14 Απριλίου 2018»

Συνάδελφοι, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί ο Σύλλογός μας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ναυπλιέων διήμερο εκδηλώσεων στις 14 και 15 Απριλίου, που περιλαμβάνουν:
Δύο θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο «ΤΡΙΑΝΟΝ» στο Ναύπλιο.

1)Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Απριλίου στις 20:00 θεατρική παράσταση για ενηλίκους με τίτλο «Γριοθεσία» από το Θεατρικό Όμιλο «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ΄ ΑΜΑΞΗΣ» του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης.
2) Την Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 10:30 στο θέατρο «ΤΡΙΑΝΟΝ» την παιδική παράσταση «Game Over» από τον Θεατρικό Όμιλο «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ΄ ΑΜΑΞΗΣ» του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή και στις δύο θεατρικές παραστάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.

3) Ο Σύλλογος διοργανώνει το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 από τις 10:30 έως τις 13:30 τέσσερα Βιωματικά Θεατροπαιδαγωγικά Εργαστήρια των είκοσι ατόμων το κάθε ένα, στα οποία θα διδάξουν οι συνάδελφοι του Θεατρικού Ομίλου «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ΄ ΑΜΑΞΗΣ» του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (email: syllogos.pe.arg@gmail.com ) ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 4 ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.
ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΕΩΣ 100 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

                                           Για το Δ.Σ.
     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Η  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΕΜΟΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ                                                  ΔΟΥΡΑΝΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ