Γιάννης Γκιόλας: Δύο ακόμη χρήσιμα έργα υπεγράφησαν για την Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Γκιόλας: Δύο ακόμη χρήσιμα έργα υπεγράφησαν για την Αργολίδα

Απρίλιος 01, 2018 - 21:44

φωτογραφία eurokinissi

Από το Πολιτικό Γραφείο του Γιάννη Γκιόλα Βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώθηκε ότι ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, υπέγραψε χθές 30 Μαρτίου, δύο ακόμη χρήσιμα έργα που αφορούν την Αργολίδα, προϋπολογισμού 3.200.000 ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Πρόκειται για:

1. Την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρο Λυγουριού με προϋπολογισμό 1.700.000  ευρώ.

Η κατασκευή του Πνευματικού εξαγγέλθηκε από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο 10 Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου στην Τρίπολη και βαδίζει πλέον προς υλοποίηση με την ένταξη της πηγής χρηματοδότησής του απευθείας από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων (ΠΔΕ), που υπογράφηκε χθες 30 Μαρτίου,από τον Υπουργό Οικονομίας κ. Α.Χαρίτση.

Από την ένταξη αυτού του τόσο απαραίτητου και ωφέλιμου έργου αποδεικνύεται ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτεύχθηκε με τη συνέργεια πολλών φορέων και συγκεκριμένα:
 Tων διαρκών και φορτικών παρεμβάσεων και παραινέσεων του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γκιόλα, στον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση και στον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Κορκολή, ώστε να επιλεγεί το έργο αυτό για ένταξη στο ΠΔΕ Αργολίδας, του Δήμου Επιδαύρου.
Tης Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και του Περιφερειακού Συμβούλου και αρχιτέκτονα κ. Γιάννη Σαρρή που συνέταξε και παρέδωσε δωρεάν τη μελέτη.

2. To κτίριο παροχής Συσσιτίων στον Ι.Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο με προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ.

Το Συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου λειτουργεί εδώ και  έντεκα χρόνια με πρωτοβουλία της εκκλησίας και συνεχίζει την προσφορά γευμάτων ,προς τον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη . Η δράση αυτή θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί δίχως τη βοήθεια και συμβολή των εθελοντριών κυριών, που βοηθούν στο μαγείρεμα του φαγητού και τις προσφορές του κόσμου.