Τατούλης από Ναύπλιο: Όταν μιλάω υπάρχει πολιτικό τσουνάμι... (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης από Ναύπλιο: Όταν μιλάω υπάρχει πολιτικό τσουνάμι... (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 03, 2018 - 16:36

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Ο Χειβιδόπουλος παραμένει στον σκληρό πυρήνα στη '' Νέα Πελοπόννησο'' - Υποκλοπές: Κάτι τσαρλατάνηδες θα απογοητευθούν...»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Άργους Μυκηνών,ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, από το Ναύπλιο, απάντησε: «Ο Χειβιδόπουλος παραμένει στον σκληρό πυρήνα στη '' Νέα Πελοπόννησο''  https://youtu.be/qID2VgwC8Sg
 Για το θέμα των υποκλοπών στην αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας, είπε ότι  ΄΄ είναι ένα θέμα που αφορά μία ομάδα συμφερόντων και ανθρώπων... όταν μιλάω υπάρχει πολιτικό τσουνάμι... κάτι τσαρλατάνηδες... θα απογοητευθούν ... αυτούς η ιστορία θα τους  ρίξει στη λάσπη...'' , για τις ανακοινώσεις του Σύριζα Αργολίδας και Μεσσηνίας, απάντησε: '' είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι... οφείλουν να συνεργαστούν αυτή την κρίσιμη ώρα... πρόβλεψη, είτε το θέλουν ή είτε δεν το θέλουν οι δύο διαφορετικοί κόσμοι γρήγορα θα ενώσουν δυνάμεις για το συμφέρον του κόσμου...''.  https://youtu.be/VmEAIIsb5jI     (φωτογραφίες  eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Τατούλης: ο Χειβιδόπουλος παραμένει στον σκληρό πυρήνα στη ''Νέα Πελοπόννησο''

ArgolidaPortal.gr Τατούλης από Ναύπλιο για υποκλοπές και συνεργασία με τον Σύριζα