Ζωντανεύουν οι Δεινόσαυροι στην Πάτρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ζωντανεύουν οι Δεινόσαυροι στην Πάτρα

Απρίλιος 04, 2018 - 16:44

Από την Δευτέρα 9 Απριλίου 2018 και για 2 ολόκληρους μήνες, έρχονται οι «Δεινόσαυροι».

 

Πανέτοιμοι να εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους οι 21 γιγάντιοι δεινόσαυροι έχουν ήδη ποζάρει στην “Πατραική Οινοποιία” στην Πάτρα, και αναμένουν τον φωτογραφικό φακό να τα αποθανατίσει δίπλα από μικρούς και μεγάλους!

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Μουσείο και Πάρκο Δεινοσαύρων» στην Θεσσαλονίκη, η εταιρία παραγωγής  Eksagon Exhibitions δημιουργεί ακόμα ένα ανεπανάληπτο ταξίδι απόδρασης πίσω στο χρόνο, πέρα από τα σύνορα της ιστορίας και πριν την αυγή της ανθρωπότητας.

Το ρολόι της Γης, γυρνάει πίσω, πολύ πριν από την προϊστορική εποχή, προκειμένου να παρουσιάσει, τους πρώην κυρίαρχους στον πλανήτη Γη. Όταν οι πύλες ανοίξουν, οι επισκέπτες θα περπατήσουν ανάμεσα στον γνωστό σε όλους Τ-Ρεξ, τον αλλόκοτο Τρικεράτωψ, τον ψηλό Βραχιόσαυρο, τον μακρύ Διπλόδοκο και την υπόλοιπη δεινοσαυροπαρέα.

Οι επισκέπτες του Θεματικού Πάρκου, θα βιώσουν το ταξίδι τους στον χρόνο, καθώς τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα, οι κινήσεις, τα χρώματα, οι υφές, οι ήχοι, αλλά και η ατμόσφαιρα του χώρου θα τους δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται στην εποχή που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά ζώα.

Το πρωτόγνωρο αυτό «ταξίδι» δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικό, αφού περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν κατά βάση για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες όμως καλύπτουν και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων ενήλικων και ξένων επισκεπτών.

Ειδικά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους δεινόσαυρους και το περιβάλλον τους και να ζήσουν μια βιωματική εμπειρία, που θα τους εφοδιάσει με γνώση για την εποχή των δεινοσαύρων, τις κλιματικές αλλαγές και για πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα.

Το Πάρκο Δεινοσαύρων βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της «Πατραϊκής Οινοποιίας», Άνθειας 38 (δίπλα από την Αβεξ) στην Πάτρα.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων για το θεματικό πάρκο «Δεινόσαυροι» είναι:

    Γενική είσοδος – 7 ευρώ/άτομο,
    μαθητές (σε οργανωμένη επίσκεψη) – 5 ευρώ/άτομο,
    οικογενειακό (2 γονείς & 2 παιδιά) – 22 ευρώ,
    οικογενειακό (3μελής οικογένεια) – 18 ευρώ,
    άνεργοι (μόνο κάθε Παρασκευή με την επίδειξη κάρτας ανεργίας) – 4 ευρώ,
    παιδιά μέχρι 3 ετών – δωρεάν.

Το ωράριο λειτουργίας για την εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα, 9 Απριλίου μέχρι 15 Απριλίου θα είναι, Δευτέρα εώς Κυριακή 11:00 – 20:00.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα, το ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:

    Δευτέρα - Πέμπτη 09:00 – 13:00
    Παρασκευή 09:00 – 13:00 και 17:00 – 20:00
    Σάββατο και Κυριακή: 11:00 – 20:00

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες στο www.dinosaurs.gr και στο Facebook Δεινόσαυροι / Dinosaurs