Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού στο ΕΕΕΕΚ και ΕΝΕΓΥΛ Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού στο ΕΕΕΕΚ και ΕΝΕΓΥΛ Αργολίδας

Απρίλιος 24, 2018 - 10:32

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.Αργολίδας  και  στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας για τις διακρίσεις μαθητών του στο πλαίσιο των εκστρατειών Ecomobility και Freemobility του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς την εκπαιδευτική κοινότητα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν μαθητές του σχολείου στο πλαίσιο των εκστρατειών Ecomobility και Freemobility του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Στην επιστολή του ο κ. Ανδριανός επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια για τις σημαντικές διακρίσεις που πετύχατε στο πλαίσιο των εκστρατειών Ecomobility και Freemobility του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Οι διακρίσεις αυτές είναι τεκμήρια της σημαντικής δουλειάς που γίνεται στο σχολείο, καθώς και της δημιουργικότητας και της ευαισθητοποίησής σας γι’ αυτά τα κρίσιμα για την ποιότητα της ζωής μας ζητήματα.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια με υγεία και νέες διακρίσεις στις σπουδές και ευρύτερα στις δραστηριότητές σας».