Θεμελιώθηκε το σπίτι των ατόμων με αναπηρία στην Πυργέλα (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Θεμελιώθηκε το σπίτι των ατόμων με αναπηρία στην Πυργέλα (φωτογραφίες)

Σεπτέμβριος 23, 2012 - 09:50

φωτογραφία Κώστας Τασσόπουλος-www.argolidaportal.gr

Εδώ και πολλά χρόνια ο σύλλογος ατόμων με αναπηρία Αργολίδας πάει από χώρο σε χώρο,ένα όνειρο όμως ετών το δικό του σπίτι γίνεται πραγματικότητα.
Το Σάββατο το πρωί έγινε η θεμελίωση του σπιτιού τους, όπως το ονομάζουν οι ίδιοι,βρίσκεται στην Πυργέλα το οικόπεδο είναι δωρεά του εκκλησιαστικού συμβουλίου Πυργέλας και το όλο έργο γίνεται χωρίς καμιά κρατική χρηματοδότηση αλλά μόνο με τα έσοδα από γλυκά και αλλά πράγματα που φτιάχνει ο σύλλογος, όπως και από   προσφορές του κόσμου.
Στον οίκημα αυτό θα γίνει το κέντρο απασχόλησης και δημιουργίας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες,όπως και κοιτώνες οπού θα φιλοξενούνται παιδιά.
Παρών στην θεμελίωση οι τρεις βουλευτές Γιάννης. Μανιάτης, Γιάννης . Ανδριανος, Δημήτρης Κοδέλας, ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης. Καμπόσος ,ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς οι οποίοι < τα ακούσαν > για την ανύπαρκτη βοήθεια που έχουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες από πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση.(φωτορεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος) www.argolidaportal.gr