Εργατική Πρωτομαγιά με πορεία στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εργατική Πρωτομαγιά με πορεία στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Μάιος 01, 2018 - 20:13

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το ΠΑΜΕ Αργολίδας τίμησε την εργατική Πρωτομαγιά με συγκέντρωση στην πλατεία Φιλλελήνων και πορεία στην πόλη του Ναυπλίου και στο λιμάνι όπου γίνετε η έκθεση σκαφών αναψυχής «5ο Mediterranean Yacht Show». Με κεντρικό σύνθημα «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για την τελική νίκη των λαών»

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη μάντρα του νεκροταφείου Ναυπλίου, προς τιμή των εκτελεσμένων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών που εκτελέστηκαν την περίοδο 1946-1949.

Το μήνυμα του  Δημήτρη Κουτσούμπα ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ:

«Το μήνυμα της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι η ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα, της εργατικής λαϊκής πάλης και της οργάνωσης παντού ενιαία για την κατάργηση όλων των μνημονιακών αντεργατικών νόμων, για την ανάκτηση όλων των οικονομικών απωλειών που είχε ο εργαζόμενος λαός στα χρόνια της κρίσης με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, με επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με κατάργηση της φοροληστείας, ταυτόχρονα με την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στις στρατιωτικές βάσεις του θανάτου, για να σταματήσει η αιμορραγία των εργαζομένων, του λαού μας από τις συνεχείς πολεμικές πιστώσεις για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και βεβαίως για την αποδέσμευση τελικά από όλες τις λυκοσυμμαχίες».

«Το ΚΚΕ, το εργατικό ταξικό κίνημα θα βρίσκεται πάντα, κάθε μέρα στην πρωτοπορία αυτών των αγώνων. Καλή Πρωτομαγιά! Καλή δύναμη σε όλες και όλους!» δήλωσε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Εργατική Πρωτομαγιά με πορεία στο Ναύπλιο