Φεστιβάλ «Τρίστρατο 2018» σε εκπαιδευτικούς και μαθητές της Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φεστιβάλ «Τρίστρατο 2018» σε εκπαιδευτικούς και μαθητές της Αργολίδας

Μάιος 03, 2018 - 15:50

Ολοκλήρωση Σεμινάριων για ταινίες μικρού μήκους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ 'Τρίστρατο 2018'

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το φετεινό Φεστιβάλ 'Τρίστρατο 2018' διοργάνωσε δύο βιωματικά Σεμινάρια για ταινίες μικρού μήκους με θέμα: 'Οπτικοακουστική Γλώσσα και Επικοινωνία', ένα που απευθυνόταν σε Εκπαιδευτικούς και ένα που απευθυνόταν σε μαθητές/-τριες.

Τα Σεμινάρια υλοποιήθηκαν δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο υποστήριξης των Εκπαιδευτικών, αλλά και μαθητών/-τριών, βασισμένα στο υλικό του εγκεκριμένου προγράμματος ‘Πάμε Σινεμά’ και καλύφθηκαν οικονομικά από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Tο σεμινάριο των Εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στον χώρο Εκδηλώσεων του 1ου και 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 από 10.00 π.μ. έως 17.00.

Αποτέλεσμα του σεμιναρίου ήταν το γύρισμα ταινίας μικρού μήκους με τίτλο ‘το Κουλούρι’, η οποία βρίσκεται στην διαδικασία του μοντάζ.

Ευχαριστούμε :   

τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο Τάσο και τους συνεργάτες του στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας κ. Καραγιάννη Τάσο, Δενέζη Βαγγέλη και Πλατή Δώρα (για την χρηματοδότηση των σεμιναρίων Μαθητών και Εκπαιδευτικών),

τον Δήμο Ναυπλιέων, την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου κ. Κορομπίλη Μαρία και τον Διευθυντή του 2ου  Γυμνασίου Ναυπλίου κ. Μακρυπόδη Διονύση (για την παραχώρηση των χώρων υλοποίησης των σεμιναρίων) και τέλος τον Υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου κ. Καταρτζή Ιωάννη (για την υποστήριξη των σεμιναρίων και την διάθεση εξοπλισμού)

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Ιωάννης Γιατράκος