Ετήσια γιορτή του συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ετήσια γιορτή του συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» (φωτο&βίντεο)

Μάιος 03, 2018 - 21:23

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την Πέμπτη 3 Μαΐου ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» πραγματοποίησε την ετήσια  γιορτή του τιμώντας τον Άγιο Πέτρο Επίσκοπο και Πολιούχο Άργους το Θαυματουργό και Προστάτη του Συλλόγου .Το Δ.Σ. του συλλόγου υποδέχτηκε στο μέγαρό του Αρχές, Συλλόγους, Σωματεία και φίλους.
Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε με  «Χριστός Ανέστη» και το Απολυτίκιο Αγίου Πέτρου και συνέχισε με  Προσφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» κ. Σωτηρίου Κωτσοβού.

-Απονομή τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Συλλόγου στην κ. Καίτη Προκοπίου για την επι δεκαετίες  εξόχως σημαντική παρουσία, προσφορά και πολύπλευρη δραστηριότητά της, ως μέλος του Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου, τον οποίο τίμησε με ιδιαίτερο ζήλο, σοβαρότητα και  επιμέλεια για την επίτευξη των σκοπών του, σε όλους τους τομείς που κατα  καιρούς της ανετέθησαν.

-Χαιρετισμό εκπροσώπου του «Συλλόγου των εν Αθήναις και Πειραιεί Αργείων-Ο ΑΤΡΕΥΣ»

-Βράβευση επιτυχόντων Αργείων μαθητών στα Α.Ε.Ι. από τον Σύλλογο « Ο ΑΤΡΕΥΣ». Ο μαθητής Κουριώτης Απόστολος του Εμμανουήλ και της Πελαγίας ήδη φοιτητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με σύνολο μορίων  19.286.

- Απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους Γενικών Λυκείων ΄Αργους. Σύμφωνα  με  την  υπ. αριθ.  2/ 28. 3. 2018   απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Αργείων « ΔΑΝΑΟΣ» απονέμεται έπαινος και χρηματικό βραβείο στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου οι οποίοι έλαβαν μέρος στις απολυτήριες εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2016-2017 και επρώτευσαν:

1) από το 1ο Λύκειο ΄Αργους η μαθήτρια Αποστολοπούλου Βασιλική του Μιλτιάδη και της Αικατερίνης ήδη φοιτήτρια Φαρμακευτικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα ( 20 ), την απονομή έκανε η διευθύντρια του 1ου Λυκείου ΄Αργους.

2) από το 2ο Λύκειο ΄Αργους ο μαθητής Γκουντάνης Γεώργιος- Χρήστος του Αργυρίου και της Κων/νας ήδη φοιτητής Φαρμακευτικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα (  19,8  ),την απονομή έκανε ο διευθυντής  του 2ου Λυκείου ΄Αργους.

3) από το 3ο Λύκειο ΄Αργους η μαθήτρια Γεώργα Μαρία- Αθανασία του Αναστασίου και της Αναστασίας ήδη φοιτήτρια Βιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα ( 20  ), την απονομή έκανε η διευθύντρια του 3ου Λυκείου ΄Αργους.

Τον Πανηγυρικό της εορτής εκφώνησε ο κ. Ιωάννης Αντ.  Παναγιωτόπουλος ,Επ. Καθηγητής  Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης ΄Αρτης Καλλίνικος , οι βουλευτές Γ. Ανδριανός ,Γ. Μανιάτης,ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος ,η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελ. Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κ. Μπέγκος, ο πρόεδρος του Δ. Δ. Άργους Δ. Καρυάμης, οι αντιδήμαρχοι  Δ. Κρίγγος, Χρ. Πετσέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Παπαϊωάννου, Π. Σκούφης, Ν. Δελής, Β. Τζαβέλλας και πάρα πολλοί φίλοι του συλλόγου. (φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/jLeb_Z7NPLc

 

ArgolidaPortal.gr Άργος - Ετήσια γιορτή του συλλόγου Αργείων «ο Δαναός»