Μήνυμα Χρήστου Μπονταΐτη υποψηφίου προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο Άργους Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μήνυμα Χρήστου Μπονταΐτη υποψηφίου προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο Άργους Μυκηνών

Μάιος 10, 2018 - 11:11

Το μήνυμα του υποψηφίου προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους-Μυκηνών Χρήστου Μπονταΐτη:

Στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, τα εγγεγραμμένα μέλη της Νέας Δημοκρατίας καλούνται να εκλέξουν τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών και Νομαρχιακών οργανώσεων.

Πρόκειται για μία αμεσοδημοκρατική διαδικασία, όπου η καθολική και μαζική συμμετοχή των Νεοδημοκρατών θα ανανεώσει και θα ενδυναμώσει την παράταξη στον αγώνα απέναντι στην χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Μία κυβέρνηση με αγκυλώσεις, που όχι μόνο δίχασε και εξαπάτησε συνειδητά τον Ελληνικό Λαό αλλά ζημίωσε οικονομικά και εθνικά την πατρίδα μας.

Μία ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση που κατά την πιο μεγάλη ύφεση, μας στέρησε επενδύσεις μεγάλης προστιθέμενης αξίας στο τουριστικό προϊόν και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Από την επομένη λοιπόν των εσωκομματικών εκλογών, δεν έχουμε την πολυτέλεια και το δικαίωμα να διαιρεθούμε σε νικητές και ηττημένους.

Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στις αρχές, τα ιδανικά και το μέλλον του τόπου να αποτελέσουμε μία ενιαία συμπαγή και δυνατή παράταξη με αντίπαλο την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και όσα εθνικά επιζήμια εκφράζει.

Σε αυτό τον κοινό αγώνα, καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες να συμβάλουν με την ψήφο και την συμμετοχή τους την επομένη των εκλογών, για να συγκροτήσουμε μία μαχητική και δραστήρια Δημοτική Τοπική Οργάνωση.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ

Χρήστος Μπονταΐτης

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους- Μυκηνών