Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για μη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για μη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ Πελοποννήσου

Μάιος 16, 2018 - 22:20

φωτογραφία eurokinissi

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η μη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Πελοποννήσου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας  της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη με θέμα τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η μη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ Πελοποννήσου από το Πάσχα
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Σημαντικά προβλήματα και ταλαιπωρία στους πολίτες έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το ΣΥΠΟΘΑ Αργολίδας που είναι αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει να συνεδριάσει πριν από το Πάσχα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να εισαχθούν προς εξέταση με αποτέλεσμα η μεγάλη αυτή καθυστέρηση να είναι ανασταλτικός παράγοντας και τροχοπέδη για τους ενδιαφερόμενους.
Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
Με ποιες άμεσες ενέργειες θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και η ταλαιπωρία για τους πολίτες που έχει προκαλέσει η μη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ Πελοποννήσου από το Πάσχα”.

Συνάντηση Ανδριανού – Κεραμέως με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός είχε μαζί με την Υπεύθυνη του Τομέα, Βουλευτή Επικρατείας κ. Νίκη Κεραμέως συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, οι οποίοι παρουσίασαν τις θέσεις της Ένωσης για τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, καθώς και για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο».