Ημερίδα του ΚΑΠΕ για την ενεργειακή απόδοση στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ημερίδα του ΚΑΠΕ για την ενεργειακή απόδοση στο Ναύπλιο

Μάιος 29, 2018 - 12:09

H Υποστήριξη των Δήμων για την εφαρμογή πολιτικών ενεργειακής απόδοση είναι το θέμα της εκδήλωσης, που διοργανώνει το ΚΑΠΕ, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 (17:00 – 20:00), στο  Βουλευτικό-Πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιο. Η εκδήλωση εντάσσεται και στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «Η Ευρώπη στην περιοχή μου – Europe in My Region 2018”, που πραγματοποιείται την τρέχουσα περίοδο σε χώρες της Ευρώπης με στόχο να ανακαλύψουν και να ενημερωθούν διεξοδικότερα οι πολίτες για τα συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που υλοποιούνται στην περιοχή τους.

Η εκδήλωση συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό έργο PUBLENEF - «Ορίζοντας 2020», που αποσκοπεί στην παροχή τεχνικής υποστήριξης για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας στα διάφορα διοικητικά επίπεδα: εθνικό, περιφερειακό και τοπικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του έργου Publenef, άλλα Ευρωπαϊκά και εθνικά έργα που υλοποιεί το ΚΑΠΕ με σκοπό την υποστήριξη των Δήμων για την υλοποίηση των υποχρεώσεων και των πρωτοβουλιών τους σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και, τέλος, μια επισκόπηση έργων του ΚΑΠΕ από τη συμμετοχή του στην  προγραμματική περίοδο 2007-2013 του ΕΣΠΑ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Δήμων, επιμελητηρίων, παραγωγικών φορέων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κ.α.. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΑΠΕ, κα Δ. Μηναδάκη τηλ 2106603311, e-mail: minadaki@cres.gr

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 6 Ιούνιος, 2018 - 17:00