1ο φεστιβάλ αθλητισμού για παιδιά Δημοτικών Σχολείων στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1ο φεστιβάλ αθλητισμού για παιδιά Δημοτικών Σχολείων στο Άργος

Μάιος 29, 2018 - 13:21

1ο φεστιβάλ αθλητισμού για παιδιά Δημοτικών Σχολείων, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ώρα 17.00 έως 21.00, Family Sports Club, Μικράς Ασίας 36, Χαλέπα Άργους!!  Με βιωματικό σταθμό "Κερκίδα" ..όπου τα παιδιά θα πανηγυρίσουν ,θα φωνάξουν συνθήματα εμψύχωσης και χαράς ,θα μάθουν για την συμπεριφορά των φιλάθλων στα γήπεδα και την γενικότερη συμπεριφορά τους στην κερκίδα ως εμψυχωτές και όχι ως οπαδοί!!!!

Βίντεο ο προπονητής Τρύφωνας Μποζιονέλος μιλάει για το φεστιβάλ αθλητισμού https://youtu.be/IHrekT9XfX0

1o Φεστιβάλ Αθλητισμού

O Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας με την υποστήριξη του Δήμο Άργους Μυκηνών και της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής διοργανώνει την πρώτη γιορτή αθλητισμού για παιδιά Δημοτικών Σχολείων στις 02/6/2018.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να μυήσουμε τα παιδιά στον υγιή αθλητισμό, να εκπαιδεύσουμε σωστά τους μελλοντικούς αθλητές μέσα στους αθλητικούς χώρους ώστε να έχουμε γερά θεμέλια που θα στηρίζεται ο αθλητισμός και η κοινωνία μας μιας και ο αθλητισμός είναι κινητήρια δύναμη και ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας μας ,να δημιουργήσουμε αθλητική συνείδηση στα παιδιά και τους γονείς ,εξασφαλίζοντας το μέλλον του αθλητισμού. Τα παιδιά μέσα από μία σειρά παιδαγωγικών παιχνιδιών ,όπως ποδόσφαιρο ,βόλεϊ καθιστοί, παιχνίδια με δεμένα μάτια (βιωματικό παιχνίδι για προσομοίωση και ενσωμάτωση των παιδιών, με παιδιά με κινητικά προβλήματα), παιχνίδια διασκέδασης –survivor,παιχνίδια επιδεξιότητας, βιωματικά παιχνίδια υγιεινής διατροφής ,βιωματικά παιχνίδια παχυσαρκίας και ψυχικής υγείας.

Παράλληλα για τους γονείς θα υπάρχουν ενημερώσεις-ομιλίες για θέματα διατροφής ,ασφάλειας και υγείας των παιδιών ,πρώτες βοήθειες.

Μέσα από την συμμετοχή και την προσπάθεια θα διακριθούν όλα τα παιδιά ….

Η ανάπτυξη του αθλητισμού και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους είναι καθήκον όλων μας ….προς αυτή την κατεύθυνση διοργανώνουμε ένα φεστιβάλ-γιορτή αθλητισμού για παιδιά Δημοτικών Σχολείων .

Το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού για παιδιά Δημοτικών Σχολείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 2/6/2008 και ώρα 17:00-21:00,πληροφορίες στην διεύθυνση Μικράς Ασίας 36 Χαλέπα Άργους και στα τηλέφωνα 6972078001,2751066544 Family Sports Club.

 

 

 

ArgolidaPortal.gr Άργος- Τρύφωνας Μποζιονέλος 1ο φεστιβάλ αθλητισμού για παιδιά Δημοτικών Σχολείων